darkowic pisze:Skoro Pablo podjął dyskusje to pytanie - kiedy będzie obowiązek podawanie cen w dziale giełda![]()
Landkiting juŻ to wprowadził u nas 80 % ankietowanych jest ZA.
Jedyny wyjątek, żeby wilk syty i owca cała - to przedmioty nowe-mogę to uargumentować, ale mi się teraz nie chce i nie mam czasu . Ale stanowczo, każdy przedmiot używany z ceną wywoławczą.
jedi1 pisze:A co wam tak to przeszkadza? Ja tam się cieszę, że można tutaj za darmo sprzedawać latawce. A czy ktoś poda cenę czy nie? Niespecjalnie mi to robi, jak jestem zainteresowany latawcem to się spytam, nie jestem to nie i tyle. Nikt przecież nie zmusza do kupna. A jak ktoś sobie statystyki chce robić, co ile kosztuje to niech na allegro wejdzie...
Bax pisze:jedi1 pisze:A co wam tak to przeszkadza? Ja tam się cieszę, że można tutaj za darmo sprzedawać latawce. A czy ktoś poda cenę czy nie? Niespecjalnie mi to robi, jak jestem zainteresowany latawcem to się spytam, nie jestem to nie i tyle. Nikt przecież nie zmusza do kupna. A jak ktoś sobie statystyki chce robić, co ile kosztuje to niech na allegro wejdzie...
Przeszkadza, bo mój czas jest dla mnie cenny. Szkoda mi go marnować tylko po to żeby dowiedzieć się na przykład że ktoś ma fantazję proponować wytrzepaną i szytą latawkę w cenie prawie nowej.![]()
Tylko tyle.
jedi1 pisze:Bax pisze:jedi1 pisze:A co wam tak to przeszkadza? Ja tam się cieszę, że można tutaj za darmo sprzedawać latawce. A czy ktoś poda cenę czy nie? Niespecjalnie mi to robi, jak jestem zainteresowany latawcem to się spytam, nie jestem to nie i tyle. Nikt przecież nie zmusza do kupna. A jak ktoś sobie statystyki chce robić, co ile kosztuje to niech na allegro wejdzie...
Przeszkadza, bo mój czas jest dla mnie cenny. Szkoda mi go marnować tylko po to żeby dowiedzieć się na przykład że ktoś ma fantazję proponować wytrzepaną i szytą latawkę w cenie prawie nowej.![]()
Tylko tyle.
W takim razie szanuj też czas Pabla i moderatorów, którzy potem by musieli ten dział kontrolować. Nikt nie bierze pieniędzy za to forum, więc nie traktujcie go "demokratycznymi" żądaniami.
Pablo pisze:zdania są jak zwykle podzielone.
argumenty za wprowadzeniem cen:
- oszczędność czasu dla użytkowników
przeciw:
- lepsze ceny na sprzęt, szczególnie nowy
może żeby wilk był syty i owca cała wprowadzić obok tytułu ikonkę symbolizującą, że dane ogłoszenie ma konkretną cenę?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości