Fifarafa Equipo na RB King of the Air

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
TONY SUNSHINE
Kontaktowanie:

Post25 lut 2006, 11:22

JAKUBIE po co wyciagasz jakies stare posty
czy znowu masz czas i na wszystko odpisujesz:)

Gość

Post27 lut 2006, 18:21

Dowódca już wszystkie pokasował, znakiem czego henglusss.

patron
Postawił piwka: 6 razy
Kontaktowanie:

Post27 lut 2006, 18:25

dziwisz się mu?

Gość

Post27 lut 2006, 18:29

patron6 pisze:dziwisz się mu?

Uważam cenzurę za rzecz wysoce chwalebną i w 100% uzasadnioną wobec osobników mojego pokroju, którzy

Bardzo

Lubią

Rasta

Awatar użytkownika
Kris.
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post27 lut 2006, 21:32

wypas,zaraz bedziemy mieli jedna osobe pod trzydziestoma nickami :twisted: ,rozwijaj sie dalej...

Gość

Post27 lut 2006, 21:53

Kri-Sto pisze:wypas,zaraz bedziemy mieli jedna osobe pod trzydziestoma nickami :twisted: ,rozwijaj sie dalej...

Nie wymyślam nowych nicków, stary mi się nie loguje, system twierdzi, że zostałem wyrzucony z forum, ciężko mi dociec dlaczego, starałem się nie łamać regulaminu i sądziłem, że wolność wypowiedzi tyczy się również największych luzaków świata - helskich serferów.

Gość

Post27 lut 2006, 21:55

A tak bajdełej Krzysiu, to dlaczego się do mnie przypierdalasz?

Awatar użytkownika
Mikka
Kontaktowanie:

Post28 lut 2006, 10:54

Cuba pisze:
Kri-Sto pisze:wypas,zaraz bedziemy mieli jedna osobe pod trzydziestoma nickami :twisted: ,rozwijaj sie dalej...

Nie wymyślam nowych nicków, stary mi się nie loguje, system twierdzi, że zostałem wyrzucony z forum, ciężko mi dociec dlaczego, starałem się nie łamać regulaminu i sądziłem, że wolność wypowiedzi tyczy się również największych luzaków świata - helskich serferów.

Największy luzaku świata,
Robisz na forum to samo co i na Hellu. Czyli SYF! Po Lataniu nawet nie potrafiłeś sklarować sprzętu, latawiec, bar i deska były zbierane przezemnie i Romę w deszczu o 22:30, bo ciebie gdzieś wcieło. I jak twierdziła Roma nie był to twój sprzęt, tylko Ziomka. Nie masz szacunku ani dla ludzi, ani dla sprzętu, ani dla zasad.
Nie pomyslałeś o tym, że Wywalono cię z forum, BO NAJWIĘKSI LUZACY ŚWIATA - HELLSCY SERFERZY 8) POSTANOWILI OCZYŚCIĆ SWOJE SZEREGI Z TAKICH "INDYWIDUÓW" :?: :?: :?:

Współczuję Ci, bo wdawanie się w otwartą (wszystcy wiedzą, że jesteś wielonickowcem) polemikę z samym sobą pod różnymi postaciami w jednym poście świadczy o tym, że masz problem. Szkoda, bo masz fajny potencjał i zajawkę, ale też masz wielki dar zjednywania sobie wrogów.
Robisz sobie wrogów, a potem płaczesz, że musisz sobie pomyje ścierać z twarzy. Sam te pomyje pichcisz.
Wyluzuj, bo nie starczy wody dla ciebie.

Gość

Post28 lut 2006, 13:34

Chłopaki nie płaczą, Dzieciaku.

Awatar użytkownika
Kris.
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post28 lut 2006, 13:40

Cuba pisze:A tak bajdełej Krzysiu, to dlaczego się do mnie przypierdalasz?

nudzi mi sie to sie przypierdalam 8) ale juz nie bede...

Awatar użytkownika
Mikka
Kontaktowanie:

Post28 lut 2006, 13:49

Cuba pisze:Chłopaki nie płaczą, Dzieciaku.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dobre... To już będzie ze 20 wiosen, jak nikt nie mówił do mnie dzieciaku...
A tu masz-ci-los kolejna wiosna idzie...
Obiecuję, zakończyłem zabawę w tej piaskownicy.
Więcej tych kwestii nie poruszę...

:hand:

Wróć do „Forum Główne”