Góral pisze:
Kuba, Pajo może to wyjaśnicie na Turawce na wodzie?![]()
![]()
A tak poważnie to PEACE panowie, każdy może mieć swoje zdanie - do tego służy m.in to forum by wyrazić swoją opinię.
Do zobaczenia na Borowiku
Jak dla mnie może być

Góral pisze:
Kuba, Pajo może to wyjaśnicie na Turawce na wodzie?![]()
![]()
A tak poważnie to PEACE panowie, każdy może mieć swoje zdanie - do tego służy m.in to forum by wyrazić swoją opinię.
Do zobaczenia na Borowiku
kiteandmore pisze:dzieki za komentarze
widze ze temat cieszy sie duzym zainteresowaniem![]()
tutaj zdjecie w pianie
Pozdrawiam
Fred :: TeamKatapa pisze:dajcie na luz!
kazdy tu moderatorem chce byc wiedze. proponuje zaczac od ciekawych tematow, a nie od straznikowania...
wiadomo, ze z tym reklamowniem sie na forum glownym nie mozna przeginac, ale dla takich tematow zrobilbym wyjatek.
jezeli kazdy dytrybutor, sklep czy inny biznesowiec wesprze w niemaly sposob naszego mlodego, ambitnego ridera to neich sie tym pochwali chocby i na glownym.
full pakiet pianek to niemala kasa, wiec takie zachowanie sie chwali. mam nadzieje, ze ten sponsoring na tym polega, ze Wiktoria dostala full pakiet za free, a nie team rider na zasadzie - zrobimy Ci dobra cene, a TY wklejaj gdzie sie da nasza nazwe.
do XCELL - jak juz wrzucacie takie info to chociaz napiszcie czy to sponsoring lokalny czy miedzynarodowy, co dostala, dlaczego akurat te modele pianek itp. bo takie suche info ze zdjeciem w gaciach zamiast w pianie to rzeczywiscie malo w temacie.
pozdro
p.s. z nikim z ww wymienionych nie jestem w zaden sposob zbratany!
don Komorro pisze:co to kogo obchodzi?
seba76 pisze:don Komorro pisze:co to kogo obchodzi?
A moze mnie obchodzi - Gratulacje za Wyniki http://www.prokitetour.com/results.php? ... &Year=2012 w Piance czy Bez
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości