przemjas pisze:4. Na Forum nie dopuszczamy uwag personalnych ani dyskusji o innych użytkownikach forum
Ciekawe że sam moderator dopuszcza się łamania tego pkt. regulaminu

przemjas pisze:4. Na Forum nie dopuszczamy uwag personalnych ani dyskusji o innych użytkownikach forum
Jurgen pisze:przemjas pisze:4. Na Forum nie dopuszczamy uwag personalnych ani dyskusji o innych użytkownikach forum
Ciekawe że sam moderator dopuszcza się łamania tego pkt. regulaminu
zaq pisze:BTW. Trylogie Jankową, kilka wątków o morzu czerwonym i extremum proponuje wyciąć.
przemjas pisze:ja pisałem o nieaktywności konta w sensie nie pisania postów. Jeśli zakładasz dziś konto tzn. że chcesz coś napisać. Jeśli przez 3 m-ce nie napiszesz nic, i nie będziesz w tym czasie się logowała to OUT.
zbrochaty pisze:zaq pisze:BTW. Trylogie Jankową, kilka wątków o morzu czerwonym i extremum proponuje wyciąć.
A mozesz uzasadnic dlaczego? Kazdy ma swoj rozum i potrafi wylowic informacje, zwlaszcza ze bylo sporo istotnych tresci, i chociazby po to aby uczyc sie na cudzych bledach, a nie na wlasnych. Cenzura to droga donikąd... Właśnie dlatego proponuję zostawić watki o eskapadzie przez morze, dokladnie w takiej formie jakiej sa
Zbrochaty
może i bzdura ale to tylko luźna propozycja. jest dużo kont nieaktywnych spamerów, których posty zostały usunięte. zresztą spójrz rano na głównej stronie forum przy pozycji: dziś urodziny obchodzą: .....Smokie pisze:przemjas pisze:ja pisałem o nieaktywności konta w sensie nie pisania postów. Jeśli zakładasz dziś konto tzn. że chcesz coś napisać. Jeśli przez 3 m-ce nie napiszesz nic, i nie będziesz w tym czasie się logowała to OUT.
to jest jakaś bzdura
Crazy Horse pisze:Nie wiem, gdiz ejest Pablo i jaką ma świadomość śmietnika na forum![]()
![]()
Patrząc na to, co dizeje się od kilku miesięcy, stwierdzma, że nastała chwila, kiedy musimy przekształcić nasze "wolne KF" w działaność komoercyjną, której jednak za "żywe pieniądze" ktoś będzie pilnował.
Czyli zaglądał kilka razy dziennie, usuwał syf, powielające się wątki i najlepiej banował wszystkich oszołomów.
Dołączam ankietę, a Pablo i tak niech decyduje sam
surfer pisze:a może dlatego że sa atakiem na p.Jana. i łamią jeden z punktów regulaminu, a z kitesurfingiem już mają mało wspólnego,
zbrochaty pisze:surfer pisze:a może dlatego że sa atakiem na p.Jana. i łamią jeden z punktów regulaminu, a z kitesurfingiem już mają mało wspólnego,
Ale rowniez pokazuja przyczyny i skutki zdarzenia, i chociazby dlatego, ze usuniecie postów/watków kłóci sie z nadrzednym "punktem regulaminu" czyli z tzw. zdrowym rozsadkiem. I jak najbardziej dotyczą kitesurfingu...
A co do ataków (i nie rekinów bynajmniej) to bądz trochę obiektywny, czy nie uważasz, że sam sobie na to nieco zasłużył?
Zbrochaty
onzo pisze: No i przydałaby się spójność tematów - 5 wątków o Janku to trochę za dużo wg mnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości