Ja też nie chcę nikogo pouczać, ale wydaje mi się, że kasowanie moich poprzednich postów (bez żadnego info na PW żeby mi chociaż wyjaśnić powód) jako odpowiedź na zdanie Lachona, to nie jest rzecz normalna... Po co w takim razie w ogóle dopuszczać ludzi do głosu...
Skoro ktoś zostawia posty gregorga typu:
gregorg pisze:p******* się wszyscy w łeb ...
a kasuje mój post, w którym uważam (w przeciwieństwie do Lachona), że jeśli Tomek czuje taką potrzebę, to ma prawo do powiadamiania użytkowników KF o swoim odejściu z PSKite, a także przyczynie odejścia, to czegoś tu chyba nie rozumiem...
Tak się jakoś dziwnie składa, że w momencie, kiedy usunięto moje 2 posty, to panowie Lachon i Papa Dakti oboje byli "online" na KiteForum...
Pierwszy raz doświadczam na własnej skórze tego, że modne ostatnio w mediach manipulowanie czyimiś słowami (czyt. - m. in. kasowaniem ich w miarę potrzeb) zawitało także na KiteForum...
Ciekawe, czy ten post także stanie się dla kogoś na tyle niewygodny, że zniknie po kilku minutach... Paranoja jakaś...
wymianę wyzwisk możecie sobie prowadzić na priv. usunięte posty sprowadzały sie właśnie do tego* Mój 1-szy post nie zawierał ani jednego wyzwiska i był tak samo związany z tematem jak post Lachona, a go usunięto... Jeśli się już tego dopuszczono (co uważam za niedorzeczne) to dlaczego nie usunięto również jego postu, który nadal widnieje nad moim??? Jakiś dziwny podział na równych i równiejszych?
Nie mam zamiaru wdawac sie z Toba w dyskusje. W Twoim poscie byly prywatne wycieczki. Wyzej juz napisalem na ten temat.