Sprawa Pluta i Pauli - wątek odwieszony

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Lukas
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post02 paź 2011, 19:41

tomi pisze:może pojedź do Poznania, w sumie nie tak daleko z Warszawy, obij typowi gębę i każ sobie pieniądze zwrócić. To jest chyba jedyny sposób żebyś kaskę odzyskał.

Aż takie rozwiązanie to nie powinno mieć miejsca - ale spotkanie F2F jest bardzo "fajnym" rozwiązaniem. Najlepiej z zaskoczenia :)
Kilka lat temu - w pracy musiałem odbierać pieniążki ze sklepów ( nie haracz ) gdy kierownik, właściciel itp mówił że niema kasy ja na to żaden problem poczekam. Wówczas gazeta z teczki :) najdłużej czekałem 15min i pieniążki się znalazły.
Może w ten sposób :)
Życzę pozytywnego zakończenia tej sprawy .

gredy
Latawiec: Best
Postawił piwka: 77 razy
Dostał piwko: 31 razy

Post02 paź 2011, 21:26

mary.dk pisze:
tomi pisze:może pojedź do Poznania, w sumie nie tak daleko z Warszawy, obij typowi gębę i każ sobie pieniądze zwrócić. To jest chyba jedyny sposób żebyś kaskę odzyskał.

No nic tylko pogratulowac pomyslowosci :lol:

Pozdro...

Kasy byś nie odzyskał,ale niechcianego przyjaciela w postaci prokuratora na pewno byś poznał :lol:

Awatar użytkownika
color1
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Dostał piwko: 19 razy

Post26 paź 2011, 18:17

Lukas pisze:Aż takie rozwiązanie to nie powinno mieć miejsca - ale spotkanie F2F jest bardzo "fajnym" rozwiązaniem. Najlepiej z zaskoczenia :)

Z zaskoczenia to się u nich pojawi komornik albo prokurator... sprawa niebawem w toku. Nie widzę też powodu abym sam miał się do tego wszystkiego fatygować do Poznania...
Tak czy inaczej dziw mnie bierze jak można się tak zeszmacić za kasę, że też ci ludzie mają później czelność bezpardonowo iść między ludzi, i w środowisku udawać że nic się nie stało.
Też mam nadzieję, że ktoś się kilka razy zastanowi zanim zatrudni takiego 'instruktora' od oszustw.

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post26 paź 2011, 18:53

Color 1 - współczuję szczerze.
Twoja i innych pomoc dała potężną dawkę pozytywnego ładunku na KF.pl i nie tylko.
Teraz takie rozczarowanie.
Na pewno nie tak wyobrażałeś pisanie swoich postów.

Awatar użytkownika
color1
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Dostał piwko: 19 razy

Post29 paź 2011, 17:03

BraCuru pisze:Na pewno nie tak wyobrażałeś pisanie swoich postów.

z pewnością :(
ale co poradzić ?...

kiteman

Post30 paź 2011, 23:03

Według mnie to Paula powinna odsiedzieć, za to co w przeszłości ukradła, a i jeszcze teraz przywłaszczyła kolejne pieniądze...
Same negatywne epitety kojarzą mi się z tą parą, :evil: :evil: :evil:
Szkoda w tej sytuacji mi tylko maluchów...

Awatar użytkownika
fando
Latawiec: PLYNN

Post31 paź 2011, 09:20

He he sprawa ogólnie przypomina mi historie o grzechotniku oraz o myszoskoczku który mu pomógl wyjsc z klopotów a mimo to waz go zjadl bo taka byla jego natura :)

Wróć do „Forum Główne”