chat kiteforum

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
przemekskowron
Deska: -SharkENERGY-
Latawiec: -SharkENERGY-
Postawił piwka: 3 razy
Kontaktowanie:

Post26 sty 2010, 23:45

Pablo pisze:
Leeloo pisze:kiedyś działał i zapewniam, że logowało się wiele osób. były to pamiętne lata 2003-2004 kiedy wszyscy polscy kiciarze się znali.

to były czasy :jump:

to jak "Szefostwo" zadziałasz coś z tym chatem?? :twisted:

Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post27 sty 2010, 15:53

zbadam temat :)

Misha
Kontaktowanie:

Post28 sty 2010, 16:33

Myślę, że fajnie jest rozwiązany podręczny czat na facebook'u. Gdyby na forum wyglądało to podobnie i po zalogowaniu na samo forum, byłaby możliwość rozpoczynania rozmów z innymi zalogowanymi użytkownikami, bez dodatkowego logowania się na czat, byłoby to prostsze i wygodniejsze... Tyle, że ja nie mam pojęcia jak się robi takie rzeczy.... :D :) :D

Awatar użytkownika
jedi1
Postawił piwka: 132 razy
Dostał piwko: 83 razy
Kontaktowanie:

Post28 sty 2010, 16:45

Misha pisze:Myślę, że fajnie jest rozwiązany podręczny czat na facebook'u. Gdyby na forum wyglądało to podobnie i po zalogowaniu na samo forum, byłaby możliwość rozpoczynania rozmów z innymi zalogowanymi użytkownikami, bez dodatkowego logowania się na czat, byłoby to prostsze i wygodniejsze... Tyle, że ja nie mam pojęcia jak się robi takie rzeczy.... :D :) :D

Sporo roboty by było z czymś takim, a funkcjonalność niewiele lepsza od zwykłych prywatnych wiadomości, jak ktoś chce z kimś pogadać sam na sam to zawsze gg jest.

Ja bym shoutboksa umieścił po prostu i tyle, są gotowce w necie, więc nie ma wiele roboty z tym.

Wróć do „Forum Główne”