mamy pierwszych kiterow robiacych handle passy!!!

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Janek
Kontaktowanie:

Post24 lis 2003, 22:38

:lol: 8) :idea:
ja nie startowalem w race z chlopakami lecz walczylem freestyle i mam sie czym pochwalic (jesli mozna) :) to 2 takie fajne tricki dla bardziej zaawansowanych 1wszy to unhooked board-off 1080 czyli skok odpietym na jednej rece bez deski (w reku) z 3 obrotami :P
2gi wraz z ksieciem :D :twisted: :roll: :lol: to unhooked czyli na rekach wizard czyli 360 deska !!
a i kazdy z nas ma niezly wyczyn bo obok hotelu jest aqua park i zjechalismy (zlecielismy) z 41 metrowej zjjjjezdzalni z ktorej ponad 20 metrow bylo centralnie w pionie wiec tez niezle emocje

Arek

Post25 lis 2003, 21:30

Jasio pisze:a i kazdy z nas ma niezly wyczyn bo obok hotelu jest aqua park i zjechalismy (zlecielismy) z 41 metrowej zjjjjezdzalni z ktorej ponad 20 metrow bylo centralnie w pionie wiec tez niezle emocje

Jeśli to ta , którą widać mniej więcej na srodku zdjęcja:
http://www.pkra.info/EVENTS/Brazil/Brazil.htm
to rzeczywiście, robi wrażenie :shifty:
Pzdr,Arek 8)

Mirek

Post25 lis 2003, 22:48

http://www.taieventos.com.br/superkite/imprensa.html
Witam, sporo zdjec z zawodow znajdziecie na stronie powyzej. W tym Ksiaze i Sloik przed startem do Long Distance.
Pozdrowienia :thumbsup:

wojtek

Post25 lis 2003, 23:07

zdjecie jest ekstra :D

Mateusz

Post26 lis 2003, 14:26

no co ty nie wierze wy tu wszyscy jesteście tacy fajni... ale mysle ze twoj charakter Janie jest do pozazdroszczenia... czy wogole widzisz cos poza czubkiem wlasnego nosa??

mellow m

Post26 lis 2003, 14:26

Nie wiem jak to powiedziec, ale lekko sie zdenerwowalem widzac jaka pogode i klimat maja chlopaki w Brazil...

zazdroszcze !!!!
i trzymam kciuki. dzis pierwszy dzien zawodow glownych zdaje sie.

Ania

Post26 lis 2003, 14:33

jestem pierwszy raz na tej stronie i Jasiu pierwszy raz jestem naprawdę szcęśliwa!!!!!!!!!!!!!dziękuję mojemu przeznaczeniu że nie spotkałam takiego narcyza i egoisty. Ktoś trafnie zauważył pisząc przede mną, że nie zauważasz nic poza czubkiem własnego nosa.Więc przejrzyj na oczy egoisto nie jesteś pępkiem świata.

maciaz

Post26 lis 2003, 15:31

Jestem pod wrażeniem :shock: Piter bravo szczególnie dla Ciebie ale nie fisiuj
z HP za bardzo bo chcemy Ciebie widziec na szczecinskich spotach jeszcze :lol: :cry: :P

Ksiaze
Dostał piwko: 29 razy

Post26 lis 2003, 17:18

Aloha!
dzis pierwszy dzien zawodow!!!
moge poinformowac ze zajelismy z Jankiem i z Chrisem Gilbertem to samo miejsce!!!

odpadlismy w pierwszej rundzie eliminacji :oops: :oops: :oops:

Startowalem w siodmym heat-cie , mielismy 8minut, wiatr troszke siadl ale bylo ok.15-20wezlow, plynalem na X2-14tce..
w czasie pokazu wykonalem 360tki,720tki, 540transition, 900transition, backloopy,
reily, wizzarda, unhooked board off i czysciutkiego handle passa kiteloopem-
jak to bywa na zawodach sedziowie nie zauwazyli moich 2najlepszych trikow-
-wlasnie unhooked i handle passa :evil: :evil: :evil:
po zawodach ogladalem noty sedziowskie i dwoch sedziow wpisalo mi tylko 2 skoki,
jeden zadnego, a u jednego sedziego bylem drugi-zanotowal mi 11trikow z czego 9 ustanych... coz smutna prawda ze brakuje mi oplywania i techniki zeby atakowac takie regaty :cry:
ale ja im jeszcze pokaze!!! :twisted: :twisted: :twisted:

jeszcze gorzej mial Janek- nasza malpka wczoraj najwyrazniej zjadla za duzo bananow..
a tak serio to chlopak ma pecha- zatrul sie czyms na kolacji, nie spal cala noc, pomine szczegoly co sie z nim dzialo- wiecej czasu spedzil w ubikacji niz w lozku...
rano nie mogl sie ruszyc,wyszedl na plaze ale niestety nie wystartowal- teraz lezy w lozku i ledwo zipie, nie moze sie ruszac :( :( :(

Pozdrawiam i sorry ze zawiedlismy...

MirekS

Post26 lis 2003, 17:39

Ania pisze:jestem pierwszy raz na tej stronie i Jasiu pierwszy raz jestem naprawdę szcęśliwa!!!!!!!!!!!!!dziękuję mojemu przeznaczeniu że nie spotkałam takiego narcyza i egoisty. Ktoś trafnie zauważył pisząc przede mną, że nie zauważasz nic poza czubkiem własnego nosa.Więc przejrzyj na oczy egoisto nie jesteś pępkiem świata.

Aniu, nie oceniaj Janka, skoro go nie znasz!!! Skoro mimo zmeczenia siada do komputera, zeby sie podzielic z innymi fanami kajta swoimi spostrzezeniami czy opisac fajne triki , to mysle, ze dalleko mu do egoisty nie widzacego poza czubek wlasnego nosa :!:
Moge Ci tylko powiedziec, ze Janek jest super kolezenskim chlopakiem i mam nadzieje, ze mimo kilku zgryzliwych uwag ze strony kilku osob (czyzby to zazdrosc przez Was przemawiala?-nieladnie !!!),dalej bedzie opisywal zawody i ciekawe triki.
Gorace pozdrowienia dla wszystkich! A tych ktorzy chca poczytac o postepach zawodow zapraszam wieczorem, jak bedziemy wiedziec co ciekawego wydarzylo sie na wodzie.
Pa
:wave:

Awatar użytkownika
Naz-T
Kontaktowanie:

Post26 lis 2003, 18:27

Tiaaaa.... Bo istnieje taki rodzaj internautów co lubią sobie pociupać na różnych forum czy blog'ach czy Bóg jeden wie gdzie jeszcze... Jeśli ktoś kiedyś czytał np. komentarze pod widomościami na wp.pl, to mi się wydaje że to tacy sami prowokatorzy właśnie są... Nie wiedzą co napisać do tematu to piszą coś nie na temat... A że wypowiedzi nie na temat nikogo nie obchodzą to robią jakieś takie głupie sensacje :!: Tak więc...

Janek - szybkiego powrotu do formy - polecam caipirinh'ie :wink:
Księciu i reszta polskich 'brasileiros' - jesteśmy z Wami :)

"...ci co nie znają się wcale,
najwięcej mówią o tym zawsze!" - to do 'gości' :twisted:

Czekamy na wiecej niusików no a foty to w ogóle byłyby spełnieniem mażeń wielu kiteforumowiczów :!: 8)

:jive: !!!eLo!!! :jive:

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post26 lis 2003, 18:47

Szkoda Janka:(((
Pewnie sioe objedliscie jakims morskim robactwem:)
Biedny lodziarz:((((

Ksieciu znam ten temat, jak widać potwierdza sie znowu teoria, że nawet super "zawodowi" sędziowie mają "złe" dni.
Szkoda, może w drugiej eliminacji się odbijecie. hope so!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Obawiam się, ze akurat Ania zna Janka najlepiej ze wszsytkich forumowiczów, no moze nie wiele lepiej ode mnie.

Pozdr Polacos in Brazilos
cH

?!

Post26 lis 2003, 19:00

Chłopaki tzrymajcie się jesteśmy z wami :D Bedzie lepiej w 2 hicie !!!!!! Księciu tylko nie dawaj Jankow więcej bananów.
A co do pani Ani to skoro jest na tej stronie pierwszy raz i nie zna Jank to niech swą opinie onim zachowa dla siebie, bo aż źle sie czyta takie głupoty co ona pisze. :twisted: :evil: !!!!!

Awatar użytkownika
joosiboy
Kontaktowanie:

Post26 lis 2003, 21:16

Ludzie :!: :!: :!: ...

...trzymajcie sie tematu :!: :!: :!:

A tym co nie maja odwagi podpisac sie pod swoimi "wymiocinami"
wielkie FUUUUUUUUJJJJJJJ :!: :!: :!: :naughty:

MirekS

Post27 lis 2003, 03:16

Witam 8)
Dzisiaj na finalach PKRA w Brazylii udalo sie rozegrac 6heat-ow . Heat 7 i 8 byly powtarzane dwukrotnie, ale z powodu silnego pradu i slabnacego wiatru byly przerywane i w koncu przeniesiono rozegranie ich na jutro.
Z dotychczas startujacych zawodnikow najlepiej zaprezentowali sie Aron Hadlow z Anglii i Mark Dole z USA-obydwaj zaprezentowali wyskie skoki i czysto wyladowane handle pass-y na obu halsach. Zreszta ten trik cieszy sie najwiekszym uznaniem sedziow i samych zawodnikow. Z 32 zawodnikow ktorzy sie zaprezentowali tylko 2-ch nie mialo ich w swoim repertuarze, albo z jakiegos innego powodu ich nie zaprezentowali..
Bardzo pewnie prezentowali sie w tej rundzie rowniez Martin Vari, Mark Shinn,Abel Lago, Will James, Charles Deleau oraz mimo, ze odpadl w tej rundzie Leeshai Miller z Izraela, ktory najwyzej skakal ze wszystkich zawodnikow.
Jutro dokonczenie tej rundy i rundy kolejne, a takze dziewczyny.
Pozdrawiam goraco 8)

Wróć do „Forum Główne”