Fajnie że piszecie swoje opinie co do filmiku bo tak jak wcześniej powiedziałem profesjonalistą nie jestem a słowo krytyki się zda bo może kiedyś się poprawię

teraz już wiem że tytuł tego filmu powinien nosić tytuł WSPOMNIENIE

No cóż chciałem zrobić to w klimacie wspomnienia i najwyraźniej tak to wyszło więc jestem zadowolony.
Ktoś tam powiedział że muzyka mało lajtowa i film strasznie poważny. Czy ja wiem. No muzyczka jest spokojniejsza od standardów jakie panują w filmach kajtowych czy snowboardowych, ale chyba właśnie o to chodzi żeby eksperymentować a nie robić wszystko na jedno kopyto. Mi to się trochę przejadło i pewnie jeśli będę miał możliwość to będę eksperymentował bo efekt końcowy może być ciekawy. Przykładowo czy widzieliście kiedyś filmik smowboardowy gdzie w tle jest muzyka poważna?? Efekt końcowy wypada dość ciekawie:)
Ktoś pytał czy sam kręciłem
Tak sam kręciłem niestety bo nie znam się na tym za bardzo i cały czas się uczę no i wiem że napewno mogło być dużo lepiej
Jednak z drugiej strony teledysk jest forma wyrazu od jakiej powinnismy uciekac
No tego to nie rozumiem dlaczego powinniśmy uciekać od teledysków. Tego typu teledyski są dziś chętnie oglądane przez ludzi i co ważne zaciekawiają. Forumowiczów pewnie bardziej interesuje zobaczenie jak największej ilości trików albo siebie gdzieś na filmiku i jest to zrozumiałe bo każdy z nas gdzieś tam był i się przewijał a zawodnicy dawali z siebie wszystko żeby zaprezentować swoje umiejętności więc czemu nie mieliby się teraz zobaczyć na filmiku. Jednak taka forma bardzo dobrze propaguje ten sport wśród osób zupełnie nie związanych ze sportem i zachęca ich do spróbowania a przecież to jest ważne ( przynajmniej dla mnie ). I nie sądzę żeby muzyka była tu głównym elementem filmu. Po prostu robi tło ( czasem nawet dobre

Dobra kończę bo się rozpisałem w sumie bez potrzeby

Dzięki wszystkim za opinie
Ciągu dalszego nie będzie bo nie ma materiału. Będzie za to ciąg nowy po kolejnych zawodach:) No chyba że chcecie oglądnąć to samo z inną muzyką , tylko po co pytanie.