kowal pisze:Ja tam na lekcyjke sie zapisze hehe latawce tez mu dam do przetestowaniachociaż nie wiem czy ma IKO3 buhaha
Z tymi latawcami to bym uważał bo Ruben ma dość oryginalne metody testowania latawców konkurencji

kowal pisze:Ja tam na lekcyjke sie zapisze hehe latawce tez mu dam do przetestowaniachociaż nie wiem czy ma IKO3 buhaha
onzo pisze:Jeszcze nie wiem czy pojadę, ale tak się zastanawiam, czy jest sens brać swój sprzętLatawki do testów będą a jak z deskami
onzo pisze:Jeszcze nie wiem czy pojadę, ale tak się zastanawiam, czy jest sens brać swój sprzętLatawki do testów będą a jak z deskami
Pablo pisze:Swoją drogą mam nadzieję że w końcu uda się zorganizować LOW WIND BATTLE na najlepszy latawiec słabowiatrowy
onzo pisze:ale tak się zastanawiam, czy jest sens brać swój sprzęt![]()
Asia góralka pisze:BANANASKites - Kowal, napisz slow pare, sledze ta idee juz od jakiegos czasu i jestem ciekawa nowych postepow
Asia góralka pisze:BANANASKites - Kowal, napisz slow pare, sledze ta idee juz od jakiegos czasu i jestem ciekawa nowych postepow
Swoją drogą mam nadzieję że w końcu uda się zorganizować LOW WIND BATTLE na najlepszy latawiec słabowiatrowy i Flysurfer też stanie do rywalizacji Smile
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości