ja swoja juz sprzedalem ale to wzgledy finansowe bardziej...
Pianeczki idealnie nadaja sie do plywania w poznijesiennych warunkach (my plywalismy w grudniu przy temp pow ok 4st i bylo dobrze)
Jedyne na co trzeba uwazac to gumki...
slawek pisze:dlaczego wszyscy mowia na to 'sucha pianka'? przecierz jest to suchy sztormiak i nie ma nic wspolnego z pianka.
Kisiel pisze:... ale zawsze znajdzie sie ktos komu cos niepodchodzi albo jakimis truciznami straszy
slawek pisze:'sztormiak to ubranko dla marynarzy a pianka dla dla reszty ktora sie bawi na wodzie koniec tematu'
hehe, ciekawe rzeczy opowiadasz. zajzyj na ktora kolwiek ze stron rzeglarzy regatowych, zwlaszcza malych klas olimpijskich to zauwazysz ze tam 'suche sztormiaki', ktore w tym sporcie dopiero sie pokazuja, to codziennosc.
infidelity pisze:Ano właśnie, ja mam dostęp do suchych sztormiaków Crewsaver w baardzo dobrej cenie. Ktoś wie jak to się sprawdza na kite?
yanosik pisze:A jak jest z trwałością takich kombinezonów? Ile sezonów wytrzymują, przy normalnej eksploatacji? Czy jest możliwość naprawy, w przypadku np. przetarcia, rozdarcia itp...???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości