system Recon-PORAZKA!!

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
seba

Post26 wrz 2003, 10:32

czesc,
czy ktos uzywal juz nowego systemu cabrinhy recon?
ci, ktorzy jak ja byli w ostatni piatek w Rewie na zawodach red bulla mogli sami zobaczyc jak najlepszy zawodnik abrinhy Konski w polfinale i w walce o 3 miejsce moczy sie po kilkanascie minut w wodzie nie mogac podniesc latawca. w koncu wylowila go motorowka. to jakas totalna sciema z tym blyskawicznym startowaniem. Konski mial grunt pod nogami, a co by bylo gdyby go nie mial!?

Dr Eutanator

Post26 wrz 2003, 12:37

ups, to ciekwe spostrzeżenie.

nie wyrażałbym jednak tak ostatecznego sądu na temat Recona( pomimo tego, że sam nie mam zamiaru go używać).

lepiej byłoby poznać opinie drugiej strony na ten temat. nie do końca wiemy jaka mogła być tego przyczyna.
jeśli ktoś coś wie więcej, to niech napisze, bo jeśli jest jak napisał seba, to rzeczywiście podejrzana sprawa z tym reconem!

maski
Latawiec: sligshot FUEL, RPM
Kontaktowanie:

Post26 wrz 2003, 15:53

z tego co zauwazylem to kondom mu wtedy strzelil- ten glowny i powietrze zen uszlo, a jak tu takiego flaka dzwignac do gory :D

Awatar użytkownika
joosiboy
Kontaktowanie:

Post26 wrz 2003, 18:59

Mysle, ze "recon" jest jednak niezlym wynalazkiem. Nie uzywalem jeszcze, ale widzialem w uzyciu i rozmawialem z goscmi, ktorzy na nim smigali. Opinie sa pozytywne i jednoglosne!
Jednak tylko co do restartu, bo jeden z moich kolesi stwierdzil, ze caly zestaw w locie trzesie jak ruski AN2. Wpada w jakies dziwne wibracje... Czy ktos z Was moze sie na ten temat wypowiedziec ???

Pozdrowienia.

seba

Post26 wrz 2003, 19:27

maski pisze:z tego co zauwazylem to kondom mu wtedy strzelil- ten glowny i powietrze zen uszlo, a jak tu takiego flaka dzwignac do gory :D

kondom mu nie strzelil, a poza o tym to, ze cos nie dzialalo swiadczy fakt, ze w niedziele jak ladowal w wodzie to startowal w sposob tradycyjny nie uzywajac recona. nie jestem przeciwnikiem przydatnych nowosci, napisalem na forum tylko to co sam widzialem w rewie. Konski nie mogl wystartowac mimo, ze mial grunt pod nogami.

szcze

Post26 wrz 2003, 19:45

widzialem jak koles pokazywal na plazy 3 dni temu jak podnosi z wody cabrihnie z reconem. z brzegu wygladalo na to ze dziala dobrze, latawiec podnosil sie szybko

moze to janek popsul recona konskiemu w odwecie za zalepienie deski skysurfera tymi nalepkami cabrinhii?

morlov
Kontaktowanie:

Post27 wrz 2003, 12:54

szcze pisze:moze to janek popsul recona konskiemu w odwecie za zalepienie deski skysurfera tymi nalepkami cabrinhii?

.. chyba skywalkera :wink:

Awatar użytkownika
Falco
Kontaktowanie:

Post27 wrz 2003, 19:25

wlasciwie to na czym polega ten RECON ? :oops:

szcze

Post30 wrz 2003, 15:41

morlov pisze:
szcze pisze:moze to janek popsul recona konskiemu w odwecie za zalepienie deski skysurfera tymi nalepkami cabrinhii?

.. chyba skywalkera :wink:

no sam widzisz, tak dobrze zalepil, ze nawet mio sie nazwa myli... choc nie dalej jak tydzien temu sam plywalem na desce skywalkera i ogladalem prototyp na 2004

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post07 paź 2003, 22:36

Do Szcze
Jesli masz jakies wątpliwości albo nie jasności co do działania RECON'a to nie pier..., tylko spytaj kogoś, kto się na tym zna.
to taka mała prośba

P.S. Do zobaczenia, gdy będę nad Twoimi linkami.

Szacunek
Łukasz

mellow m

Post07 paź 2003, 22:43

lukasz, tak sie strasznie nie denerwuj :?

wszyscy widizeli ze nie mogles podniesc latawca wiec sa po prostu ciekawi dlaczego.
moze po prostu napisz slowo i wszystko bedzie jasne...

Gość

Post07 paź 2003, 22:50

z reszta poczytaj co pisza na ten temat gdzie indziej.
nie znam cabrinhi wiec sie nie wypowiadam

aloha

http://www.kiteforum.com/phpbb/viewtopic.php?t=2298610

Seba

Post08 paź 2003, 13:54

Crazy Horse pisze:Do Szcze
Jesli masz jakies wątpliwości albo nie jasności co do działania RECON'a to nie pier..., tylko spytaj kogoś, kto się na tym zna.
to taka mała prośba

P.S. Do zobaczenia, gdy będę nad Twoimi linkami.

Szacunek
Łukasz

Kon jak zwykle arogancki i kopie na oslep, ale to tylko swiadczy o braku argumentow. skoro tak swietne sie znasz to dlaczego tak czesto przytapiales sie w rewie nie mogac przy uzyciu recona podniesc sie z wody???

SZACUNEK

CrazyHorse

Post08 paź 2003, 18:15

Moze dlatego, ze jeszcze nie bawiłem się z żadną dziewczyną kulkami i nie mam dostatecznej wprawy w ciągnięciu za nie.
Postaram się nadrobić te braki zimą.

los

Post08 paź 2003, 18:49

CrazyHorse pisze:Moze dlatego, ze jeszcze nie bawiłem się z żadną dziewczyną kulkami i nie mam dostatecznej wprawy w ciągnięciu za nie.
Postaram się nadrobić te braki zimą.

czesc to janek tez najpiew zimą ma bawic się kulkami z dziewczyną ?trenerze koniu! on za mlody
pozdro

Wróć do „Forum Główne”