Ozone 2007

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Sebastian Kite.pl
Deska: Różnie
Latawiec: Różnie
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post26 lis 2006, 17:01

Dla wszystkich zainteresowanych, szykuje się ciekawie:

Next season Ozone will bring out 3 kites!
1
Entry level 3 strut Instinct Light!
2.
Instinct Sport (Instinct 2) 5 strut
3.
A higher aspect ratio Instinct ! 7 strut

We are still testing the proto's but they all look really nice and fly well!
Most of the things people asked for is been done !
So better flying,faster turning,softer feeling,redesigned chickenloop,better lines etc,...better pump and probably one pump on the Sport version !
Especially the High aspect kite is a must try,...bit technical but amazing lift and especially hangtime!
The Sport is a perfect allround freeride/freestyle kite and the Light is a sweet entry level easy to carry kite !

Few more weeks and there are some pdf's with more info on it !

We are having a great time here with all the distribitors,..all super sweet people and lots of good feedback !

Dla bardziej dociekliwych http://www.kiteforum.com/phpbb/viewtopi ... c&start=60

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post27 lis 2006, 12:35

Wszystko fajnie, cieszymy sie bardzo.... ale brakuje mi caly czas jednej rzeczy w tych ulepszeniach. Sledze caly czas ten watek od samego poczatku i czekam i nic. Zmieniony chicken loop - super, szybsze krecenie - no nie wiem tak bylo dobrze, lzej na barze ? i tak bylo lekko, lepsze linki hmm nie wiem te byly dobre, w bezposrednim starciu z linkami slinga daly rade bez sladu, w slingu pekly 2..... i tak dalej.
Czekam na zdjecia nowego baru i mam nadzieje ze nasze prosby zostana zrealizowane. Koncówki baru - mam nadzieje ze one zostana zmienione i nie bede demolowały palców.

Cateto

Post27 lis 2006, 17:28

Koncówki baru - mam nadzieje ze one zostana zmienione i nie bede demolowały palców.

tez pokladam w tym wielkie nadzieje bo moje palce nie wytrzymaja juz drugiego takiego sezonu-srodkowy prawej reki odbilem chyba na stale bo do tej pory boli!

Wróć do „Forum Główne”