dramatyczny kurs w szkółce "wake.pl" w Chałupach

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
L U M E N N
Kontaktowanie:

Post12 lip 2006, 20:14

__kater__ pisze:Ja uważam ze posty Gościa ktore w jakikowlwiek sposób negatywnie i wręcz natarczywie wypowiadają sie o jakies ze szkółek powinnybyc kasowane i jesli to nie pomoze blokowane IP lub cała klasa adresowa. Człowiek który oskarza musi być jawny!

jesteś chory czy w dupę włazisz --skąd mam wiedzieć że ten gość lub inny to lama i naciągacz . :evil:

a swoją drogą jestem za stworzeniem działu UWAGA ŚCIEMA :twisted:

PS nie zapominaj kolego że to forum i pisać wolno każdemu (gdyby wszystko było OK. to gość by nie pisał)

nie pozdrawiam i w d.... nie właź

Awatar użytkownika
bonzo

Post12 lip 2006, 20:21

Zgadzam sie :!: :!:

Forum nie jest tylko i wylacznie od pisania hymnow pochwalnych 8)

Sa oczywiscie pewne granice smaku, ale pomysl zeby kazdy negatywny post o jakiejs szkolce kasowac :?:

Co ty opowiadasz .... :twisted: zastanow sie :roll:

__kater__
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 1 raz

Post12 lip 2006, 20:31

Ja mysle ze nie macie racji. Uważam ze posty pisane w wulgarny sposób i do tego natarczywy (podkreślanie kilka razy nijaki Ziomek oszukał Ziomek okradł i Ziomek okłamał) powinny być wrzucane na margines i z tego co widzę admin to robi. "W dupe nikomu nie wchodze" tym bardziej Ziomkowi bo człowieka nie znam!!! Tak jak sam piszesz wszyscy mają prawo wyrażać swoją opinię więc to zrobiłem i zostałem za to oszczekany.
Sam sobie zaprzeczasz! Ale nic nie poradze, ze na wsi internet założyli.
Ostatnio zmieniony 12 lip 2006, 21:03 przez __kater__, łącznie zmieniany 2 razy.

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post12 lip 2006, 20:34

Jak najwiecej negatywnych ( i prawdziwych ) uwag o szkolkach, kite'ach, dechach itd. Ale TYLKO podpisanych przez pelnoprawnych uzytkownikow a nie sciemniaczy/podzszywajaca sie konkurencje/innych. Piszesz - miej odwage sie podpisac. Boisz sie pisac negatywnie - nie pisz w ogole, bo to znaczy, ze z TOBA cos nie gra...
:twisted:

Awatar użytkownika
bonzo

Post12 lip 2006, 20:35

Mam nadzieje ze nie do mnie pijesz (z ta wsia :twisted: ) ...

Bo uwazam ze sie za bardzo ciskasz 8)

Napisalem ze jest granica smaku i godnosci (oszczerstwa, wulgaryzmy)ale jestem ZA zeby pisac PRAWDZIWE opinie nawet jesli sa zdecydowanie NEGATYWNE na temat JAKIEJKOLWIEK szkoly Kite'a.

Kumasz kolego w garniaku i z krawatem ?

peace bro :)
Ostatnio zmieniony 12 lip 2006, 20:41 przez bonzo, łącznie zmieniany 1 raz.

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post12 lip 2006, 20:37

__kater__ pisze:Ja mysle ze nie macie racji. Uważam ze posty pisane w wulgarny sposób i do tego natarczywy (podkreślanie kilka razy nijaki Ziomek oszukał Ziomek okradł i Ziomek okłamał). "W dupe nikomu nie wchodze" tym bardziej Ziomkowi bo człowieka nie znam!!! Tak jak sam piszesz wszyscy mają prawo wyrażać swoją opinię więc to zrobiłem i zostałem za to oszczekany.
Sam sobie zaprzeczasz! Ale nic nie poradze, ze na wsi internet założyli.

R.E.S.P.E.C.T :clap: :D

__kater__

Post12 lip 2006, 20:53

bonzo pisze:
Kumasz kolego w garniaku i z krawatem ?

Garniak przeszkadza? :) ?

bonzo pisze:
Bo uwazam ze sie za bardzo ciskasz

???? poproszę przetłumaczyć

Myśle ze Pan LUMENN żle (zbyt szybko) przeczytał mojego posta - inaczej odebrał słowo GOŚĆ ale to juz nie moja wina.
Szkółki powinny wiele zmienic od strony marketingowej. Delikatnie to zasugerowałem może ktoś to przemyśli i wyjdzie na tym do przodu.

Awatar użytkownika
bonzo

Post12 lip 2006, 21:04

Garniak nie przeszkadza - korzystam z niego w pracy ale nie na forum 8) kite'a

peace = pokoj, spokoj etc ...

bro = kolego, ziomalu, brachu etc ...

Jednym slowem = zgadzam sie z toba w sensie podniesienia marketingu (ale w prawdzimy tego slowa znaczeniu a nie tylko rzucanie sloganow) oraz uwazam ze jak ktos ma prawdziwy UZASADNIONY zal i sie pod tym podpisze to forum jest odpowiednim miejscem zeby to z siebie wyrzucic.

Respect Y'all :D

__kater__

Post12 lip 2006, 21:15

bonzo pisze:Garniak nie przeszkadza - korzystam z niego w pracy ale nie na forum 8) kite'a

peace = pokoj, spokoj etc ...

bro = kolego, ziomalu, brachu etc ...

Jednym slowem = zgadzam sie z toba w sensie podniesienia marketingu (ale w prawdzimy tego slowa znaczeniu a nie tylko rzucanie sloganow) oraz uwazam ze jak ktos ma prawdziwy UZASADNIONY zal i sie pod tym podpisze to forum jest odpowiednim miejscem zeby to z siebie wyrzucic.

Respect Y'all :D

Chodzi mi o "ciskanie" :)

Widzisz zgadzamy się w zasadzie tyle ze sie nie zrozumieilismy. Jak najbardziej potrzebne są negatywne opinie, tylko dzieki nim mozna wykluczyc patologie w firmie.

Jeśli chodzi o mój garniak to dlatego ze to jedyne zdjęcie jakie miałem w chwili rejestracji i je poprostu wrzuciłem. Zawsze lepsze takie jak żadne :)

Awatar użytkownika
bonzo

Post12 lip 2006, 21:18

ciskanie = nadmierne emocje, nadpobudliwosc 8)

Ale koniec z tym OT.

Co do ulepszania startegii i dzialania firmy moglbym wiele powiedziec bo sie tym zawodowo zajmuje ale to chyba ani miejsce ani nie ten temat ...

rasz30

Post12 lip 2006, 21:24

Drogi Ziomku!!!
Opisywane wyjaśnienia całej sytuacji, która miała miejsce (według Ciebie) wygląda zupełnie inaczej z mojej strony.
1.Jeżeli chodzi o Romę- proszę o jej wypowiedź na tym forum, bo nie przypomniam sobie,abym był w stosunku do niej agresywny, przeciwnie - wykazywała duże zrozumienie i przyznała mi rację, że tego nie ogarniasz i nie wiesz co się dzieje w szkółce !!! W tym czasie zajmowałaś się obrendowaniem bazy, więc nie miałeś na to czasu.
2. Jeżeli chodzi o pozostałych kursantów - nikt z naszej czwórki ( Ja, Student z Poznania, Koleżka z Malborka i Pan z Przemyśla ) nie skończyli kursu!!!
3. Moja agresja - to ja uspakajałem Ciebie , podczas naszej rozmowy. Ale masz tylu kumpli na tym forum, więc pewnie nikt nie uwierzy.
4.Wierzę, że komuś udało się skończyć kurs, jeśli został miesiąc, ja miałem tylko tydzień, a gdzie jakaś książka, materiały do poczytania, powtórne składanie latawca(bo robiliśmy to w siedmiu w czasie jednej godziny ) - ( gdy nie wieje ), marzenie !!!
Takie są fakty - wiem , że zrobisz wszystko by mnie oczernić, moje zdjęcie ( proszę bardzo ) umieść gdzie chcesz, i dokument ,że ukończyłem 1IKO i napisz, że uczycie do skutku .
Moja ostatnia rada i reklama dla Twojej szkółki - nie bierz kasy od ludzi dopóki ich nie nauczysz i ogarnij swoją kadrę, bo oni też klienta mają w d..........................e !!!!
rszyten@wp.pl

Wikary
Kontaktowanie:

Post12 lip 2006, 23:56

haaaaaaa haaaaaaaaa

od jakiegos czasu czytam to forum. z reguly informacje ktore mnie interesowaly mozna tu bylo znalezc..

niestety od dwoch dni toczy sie tu niekonstruktywna gadka.

rasz30 walkuje w kolko to samo jak typowy skodziarz. rzygac sie chce. co prawda chcialem narzeczona sam uczyc plywac ale chyba na zlosc jemu zapisze ja do wake.pl na kurs. jak ja nie znosze tego typu fizlozfow... szkoda slow.

signx napada na ziomka jak kurski na tuska...po co? skoro sam wyleciales z biznesu po co sie oburzasz na to co w innych szkolkach sie dzieje? sam kiedys kupilem latawiec loopa na albatrosie...pol wakacji spedzilem na naprawianiu przebijajacych sie non stop balonow...latawiec mial tez ta ceche ze sam krecil kiteloopy jak prosto 3malem bar... okazalo sie potem ze linki byly nazwijmy to w skrocie "różnej dlugosci". po kilka cm roznicy. prawie bym sie zabil :) i co z tego? do dzis wspominam to jako jedno z weselszych przezyc na kitcie. ale oczywiscie moglem wpasc i narobic dymu w waszej bazie na helu lub rozpisywac sie jak rasz30 jaki to jestem biedny i pokrzywdzony....

jezeli zle kojarze signx z forum z tym z albatrosa to prosze ztrashowac powyzsza wypodziedz

ziomek? hm... uwazam ze winni sie tlumacza. chyba ignorancja lepiej swiadczyla by ze jest bez winy. ale czasem "za kierownica" tez mi nerwy puszczaja...

w kazdym razie P%*(($#_CIE. konkluzja jest taka:
gdybyscie wszyscy staneli na brrzegu (tak jak Pan kiedy stanal nad brzegiem...) i wlozyl tyle enrgii w dmuchanie co w podniecanie sie bzdurami na forum to mialbym niezle plywanie!

PEACE!!!

Wikary
Kontaktowanie:

Post12 lip 2006, 23:56

haaaaaaa haaaaaaaaa

od jakiegos czasu czytam to forum. z reguly informacje ktore mnie interesowaly mozna tu bylo znalezc..

niestety od dwoch dni toczy sie tu niekonstruktywna gadka.

rasz30 walkuje w kolko to samo jak typowy skodziarz. rzygac sie chce. co prawda chcialem narzeczona sam uczyc plywac ale chyba na zlosc jemu zapisze ja do wake.pl na kurs. jak ja nie znosze tego typu fizlozfow... szkoda slow.

signx napada na ziomka jak kurski na tuska...po co? skoro sam wyleciales z biznesu po co sie oburzasz na to co w innych szkolkach sie dzieje? sam kiedys kupilem latawiec loopa na albatrosie...pol wakacji spedzilem na naprawianiu przebijajacych sie non stop balonow...latawiec mial tez ta ceche ze sam krecil kiteloopy jak prosto 3malem bar... okazalo sie potem ze linki byly nazwijmy to w skrocie "różnej dlugosci". po kilka cm roznicy. prawie bym sie zabil :) i co z tego? do dzis wspominam to jako jedno z weselszych przezyc na kitcie. ale oczywiscie moglem wpasc i narobic dymu w waszej bazie na helu lub rozpisywac sie jak rasz30 jaki to jestem biedny i pokrzywdzony....

jezeli zle kojarze signx z forum z tym z albatrosa to prosze ztrashowac powyzsza wypodziedz

ziomek? hm... uwazam ze winni sie tlumacza. chyba ignorancja lepiej swiadczyla by ze jest bez winy. ale czasem "za kierownica" tez mi nerwy puszczaja...

w kazdym razie P%*(($#_CIE. konkluzja jest taka:
gdybyscie wszyscy staneli na brrzegu (tak jak Pan kiedy stanal nad brzegiem...) i wlozyl tyle enrgii w dmuchanie co w podniecanie sie bzdurami na forum to mialbym niezle plywanie!

PEACE!!!

Awatar użytkownika
djduel
Kontaktowanie:

Post13 lip 2006, 03:31

mysle ze wielu znas podchodzi do kursu myslac ze instruktorzy beda cudotworcami a tym bardzie meteo-zaklinaczami niestety drodzy panowie i panie polskie warunki w lecie niesa sprzyjajace i niemozna od kogos sie domagac czegos czego niema czyli wiatru.jesli ktos uwaza ze boss szkolki nie skacze obok ciebie i mowi ze ze robisz progress to znaczy ze nie dba o ciebie nieznam ziomka ani tego typa co tam pisze . jednak wydaje mi sie niestety ze ten pan co zalozyl topic nieczuje zycia surferskiego i ze tak naprawde to wszystko polega na czekaniu na wiatr jak niewieje rob co chcesz jak wieje wez sie ogarnij i spier.... na wode.surfing i kite czy windsurfing polega na czekaniu na wiatr jak jest bierzez szmate deske czy cokolwiek innego i rozpoczynasz swoja jazde.
niekumam ludzi ktorzy mowiac ze cos nietak z ich kursem bylo i tych ktorzy sie dopatruja tego ze jakas tam szkola ma ich w d...pie..........
niekazdy po 4 h jest wstanie cokolwiek zrobic zdarzaja sie talenty i niestety ci co potrzebuja dluzszego czasu.wiec nieoczekujcie tego ze po 4 h bedziecie ks.-rami
niecisnieniujcie sie takbardzo niema sensu.jesli chcecie jedzie do tylu miejsc wietrznych jak grecja egipt brazi fuerta wenezuela itp tam napewnio niebedzie braklo wiatru i bedzie mogli mowic ze cos tam itp.
wiece samokrytyki wobec siebie i wiecej szacunku wobec innych
ps.jak wieje korzystaj z tego jak nie niepier.....glupot,...
zawsze sie mozna dogadac

ZIMAS
Kontaktowanie:

Post13 lip 2006, 10:41

a pisząc o niedoświadczonych instruktorach
obrażasz nie tylko Świstaka
który "przypadkiem" ma srebrny medal
z Wintertour Snowkite SLIDERY i parę innych osiągnięć w kiteSURFINGU

no to nie było najlepsze porównanie określające INSTRUKTORA IKO
(bo w IKO Center tacy powinni uczyć. Prawda?) http://www.ikointl.com/kiteboarding_cen ... ?menu_id=2
:D

Wróć do „Forum Główne”