rolnik pisze:tez chce korzystac z czatu
qrde a ja od jakiegos czasu nie moge wejsc na czat, na dole w ie pojawia sie "trwa otwieranie strony http...../chat" i doczekac sie nie moge zanim sie otworzy
rolnik pisze:tez chce korzystac z czatu
Blekota pisze:Panowie dajcie na luz! proponuję zrobić dziś ok. godz. 21:00 meeteng na naszym Chacie - przy udziale szanownych członków naszego forum dojdziemy do jakiegoś porozumienia i wszystko wyjaśnimy
Wersja instalacyjna maszyny javy napisana przez Microsoft. Plik zapewnia poprawną obsługę stron internetowych w przeglądarce Internet Explorer, zawierających aplety i elementy języka Java [np. czaty]. Wersja przeznaczona do instalacji w Windows 95/ 98/ Me/ NT/ XP.
Adamski_Ustka pisze:Witam !
Cieszę że wywiązała się mała polemika w tym temacie.... Chodzi o to aby wykonanie tricku nie zagrażało naszemu bezpieczeństwu na wodzie a przy tym wyglądał on bardzo efektownie. Wykonanie podwójnego Handle Passa, a potem hamowanie ryjem w wodzie wygląda komicznie..
Ksiaze pisze:Sorry ale uwazam ze sie mylisz i to bardzo..![]()
Nasz sport nazywany jest ekstremalnymdlatego ze triki sa/moga byc bardzo niebezpieczne![]()
obecnie na swiecie nagradza sie dynamiczna, agresywna,"niebezpieczna" jazde- power, wake style![]()
HP to trik trudny technicznie i moze byc niebezpieczny- dlatego jest wysoko punktowany![]()
Wykonanie podwojnego HP nawet z najgorszym ladowaniem to dla mnie Mistrzostwo Swiata a nie jak piszesz "komiczna Lyzwiarka"..
Ode Mnie-
duzy RESPECT dla kazdego kto choc odwazy sie sprobowac HP![]()
![]()
i to proponuje- sprobujcie a potem komentujcie
Peace
Ksiaze pisze:Nasz sport nazywany jest ekstremalnymdlatego ze triki sa/moga byc bardzo niebezpieczne![]()
obecnie na swiecie nagradza sie dynamiczna, agresywna,"niebezpieczna" jazde- power, wake style![]()
HP to trik trudny technicznie i moze byc niebezpieczny- dlatego jest wysoko punktowany![]()
Wykonanie podwojnego HP nawet z najgorszym ladowaniem to dla mnie Mistrzostwo Swiata a nie jak piszesz "komiczna Lyzwiarka"..
Ode Mnie-
duzy RESPECT dla kazdego kto choc odwazy sie sprobowac HP![]()
![]()
i to proponuje- sprobujcie a potem komentujcie
Peace
Maciek Kozerski pisze:Po pierwsze nikt nie chce zeby sam HP wystarczyl zeby wygrac heat chodzi o to ze na przyklad best trik mozna wygrac hp a nie board passem.
Po drugie jezeli ktos sie juz przymierzal do HP to wie ze nie od razu sie go laduje a nawet probuje. Naprawde trzeba duzo pracy zeby nie bac sie przed kazda kolejna proba HP. Uwazam ze ten styl moze nie pasowac ale tylko w dwoch przypadkach jak ktos robi HP i go to nie bawi (i wtedy respet) albo jak ktos nie wie jak sie do tego zabrac i sie boi.
Onzo pisze:
A jeżeli chodzi o heat - tu ma dla mnie bardziej znaczenie to o czym już wcześniej wspominałem - styl, zgranie w czasie, wysokość skoków, kombinacja tricków... Nie musi być hp, żeby wygrać.
Tak sobie teraz pomyślałemczy ktoś próbował już hp z downloopem? Niekoniecznie z osób na grupie. W ogóle. Wiecie coś
lokario pisze:jesli chodzi o heat to na szczescie znaczenie ma to na co zwracaja uwage sedziowie i to co oni mysla na temat trikow (w tym hp), natomist nie ma znaczenia co ty o tym sadzisz i piszesz!
lokario pisze:zgadzam sie z toba pablo, kazdy ma prawo do wlasnego zdania na dowolny temat,ale wtedy powinno sie podkreslic, ze jest to opinia tego, ktory ja glosi![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości