CO WIECIE NA TEMAT TEGO LATAWCA, CZY WARTO GO KUPIĆ ?
PROSZE OBARDZO PILNĄ ODP. ZA GODZINE JADĘ DO SKLEPU
Dr Eutanator pisze:nowy czy używany?
komlet, czy sam laawiec?
jestem użytkownikiem tego latawca - maszyna jest z pewnością najwyższej klasy, i to praktycznie pod każdym względem - jednak trzeba mieć jedno na uwadze- jest to latawiec dla zawodowców - trudny w obsłudze - cały czas musisz mieć na niego oko i bardzo precyzyjnie nim sterować, poza tym ma jedną wadę - wąski zakres wiatrowy - jeśli jesteś początkujący lub średnio zaawansowany - nie polecam - sam sie na nim strasznie męczę - ale za to czasami nieźle to wynagradza - ciągnie w górę jak rakieta i ma super hangtime
bardzo jest też ważne ile ważysz i na jakiej desce masz zamiar go używać!!!
nie kupuj tego latawca w ciemno, bo możesz być rozczarowany
Anonymous pisze:Dr Eutanator pisze:nowy czy używany?
komlet, czy sam laawiec?
jestem użytkownikiem tego latawca - maszyna jest z pewnością najwyższej klasy, i to praktycznie pod każdym względem - jednak trzeba mieć jedno na uwadze- jest to latawiec dla zawodowców - trudny w obsłudze - cały czas musisz mieć na niego oko i bardzo precyzyjnie nim sterować, poza tym ma jedną wadę - wąski zakres wiatrowy - jeśli jesteś początkujący lub średnio zaawansowany - nie polecam - sam sie na nim strasznie męczę - ale za to czasami nieźle to wynagradza - ciągnie w górę jak rakieta i ma super hangtime
bardzo jest też ważne ile ważysz i na jakiej desce masz zamiar go używać!!!
nie kupuj tego latawca w ciemno, bo możesz być rozczarowany
NOWY LATAWIEC WRAZ Z KOMPLETEM.
MAM ZAMIAR PŁYWAĆ NA DESCE NHORTA BALANCE 150, WAŻE 80 KG
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości