Kozi Clininc's

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
elCubano

Post20 mar 2006, 15:20

toudi pisze:
neykon pisze:
czemu nikt do shina sie nie przypierdala ze robi takie same somer campy :?: odpowiem sam sobie bo nie MIESZKA w pojebanej POLSCE :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

No... nie zgodzę się, że u nas jest najgorzej - nie wszędzie na świecie można takiej wolności słowa doświadczyć.
Proszę jednak wrzucić luz.
Ci, co przeczytali i zrozumieli mój post, zorientowali się, że był raczej skierowany do tych mądrali, którzy czepili się Włodara, że delikatnie zwrócił uwagę na pewną niestosowność. Dołożyłem do tego moją uwagę nt. krytyki jednych komercyjnych topików przy akceptacji innych - co mnie kiedyś osobiście dotknęło. Wyciągnąłem pierwszy-lepszy przykład i proszę, nożyce się odezwały, chociaż mam wrażenie, że nie uderzyłem w stół a ledwie pierdnąłem sobie w stołeczek. :oops:

Absolutnie nie stawiam się w pozycji tego, kto ocenia Ziomka, Koziego czy kogokolwiek innego - to byłoby po prostu chamskie i burackie.

Stało się tak, jak zwykle - zrobił się post o czym innym.

Zatem niech narasta.

Pokój bracie Rasta!

L U M E N N
Kontaktowanie:

Post20 mar 2006, 23:17

CHUCK NORIS tam będzie :!: "a on nie ma przyrodzenia jak koń. To koń ma przyrodzenie jak Chuck Norris."

to dla tych co jeszcze się nie podniecili tą imprezą :wink:

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post20 mar 2006, 23:37

wlodar, co ja mam ci wyjasniac ... czepiasz sie czegos co jest normalnoscia (dla mnie), piszesz o jakis bzdetnych zasadach (ktorych nie ma i nie bylo :!: ) przykladow mozna podawac do woli, najlepszym niech bedzie to ze moge sobie bluzgac i nikt nie reaguje (o zgrozo :wink: )

co do pojebanej polski i ich przedstawicieli :!: jak by bylo dobze to bys nie mial takich opisow na GG jakie miales :!:

a najwazniejsze jest to ze Ci ktorzy bede mieli okazje skorzystac z rad koziego, oplaci sie nawet w komercyjnym znaczeniu :!: :!: :!: :!:

tak wiec Wlodarku nie znikaj z forum bos jedyny (jakiego znam) z nieiwielu ktorzy maja ZASADY i sa gotowi ich bronic

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post20 mar 2006, 23:38

Wlodar swiata nie naprawisz !
Po prostu nie musisz skorzystac .
Nie czytaj topiku ktory cie wpienia.
Wyluzuj posladki.
:shock:

Awatar użytkownika
sampan
Kontaktowanie:

Post21 mar 2006, 01:38

Dla mnie taka "plakatowa" forma reklamy jest równoznaczna tylko z podaniem informacji: "...jest coś takiego" - i tyle. Mogę się zainteresować i drążyć dalej albo spokojnie olać lub kiedyś do tego wrócić. Taką formę akceptuję i rozumiem powody podania faktu do wiadomości osób potencjalnie zainteresowanych tym tematem (od czego jest właśnie forum). Kwestia zasad forum to moim zdaniem ( w tym przypadku) forma nagrody za udostępnienie miejsca - czasem może to być pewien udział w zysku, czasem stała opłata a czasem tylko zainteresowanie ludzi i ich wymiana opinii jak to się właśnie dzieje... :roll: Dużo gorsze jest podsyłanie wiadomości reklamowych na prywatne skrzynki pocztowe czy wydzwanianie z propozycjami kupna :evil: Tutaj nawet sam czasami się spinam w pośladkach :twisted: Ale ostatecznie nauczyłem się już niemal na wszystko puszczać wiatry czego i Tobie Włodarku życzę :wink:
...Just pull it depper 8)

Awatar użytkownika
Jancio Wodnik
Deska: aDECHAde.com
Kontaktowanie:

Post21 mar 2006, 08:19

no dobra........... powiem tak.........

takiego luzu i tolerancji admina jak na tym forum ciezko byloby znalazc na innych.......

przyklad ?? snowboard.pl - goowniany serwis ktoory odcina kupony od trafionego adresu i jedyne czym sie zajmuje to gonienie szczeniakom gadzetoof z nazwa... kazde pojawienie sie podobnego topicu wycinane jest do trzeciego pokolenia wstecz a autor zostaje upomniany na privie a jezeli nie skutkuje to za recydywe banowany.......

po zamieszczeniu podobnej informacji tutaj spotkalem sie z zainteresowaniem
nawet ze strony admina............

taka se dygresja :)

piss ....... plisss :D

pzdr

JW 8)

Włodar
Kontaktowanie:

Post21 mar 2006, 09:09

Spox, nic więcej do tematu.
Pierwszy post rzuciłem bo przywykłem do czegoś innego, a ten drugi elaborat to wysmażyłem bo się najzwyczajniej w świecie wkurwiłem na to co powiedzieli coniektórzy koledzy. Ale jeżeli takie formy są generalnie tutaj akceptowane to nie ma co jakiejkolwiek uwagi do tego przywiązywać. Sam mam naprawdę kupę innych rzeczy w życiu, które wymagają większej uwagi niż coś takiego. Ale że mam tzw. lekkość pióra (czy tam klawiatury, jakkolwiek) to mogę szybko coś takiego wysmażyć ale daleko mi do tego zeby myśleć o tym po wyłączeniu firefoxa.

Także peace of mind :!:

Pozdrowienia i inne wyrazy.

PNG ergo Fifarafa

Post11 kwie 2006, 10:49

Co słychać w Klinice?

Wróć do „Forum Główne”