Dominikana 27,01,04- 07,02,04

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Janek
Kontaktowanie:

Post21 lut 2004, 16:53

Hola

Spedzilem 3 tygodnie na dominikanie obszerna relacje mam na mojej stronie internetowej www.janekkorycki.com
naprawde super nie drogie miejsce spedzisz tam dzien taniej niz w polsce wystarczy tylko znalesc jakis bilet!!

zrobilem super postep wiele niowych wyczesanych trickow!!
naprawde dobra miejscowka!
pozdrawiam!!!!!!!!!!!! :roll: :twisted: :evil:

Hasta

lokario

Post22 lut 2004, 00:34

Hola :) ,
bardzo fajna relacja! Musiało byc naprawde cool :jive:
Napisz troche jakich trikow sie tam nauczyles! Mysle, ze nie tylko ja chetnie poczytam co teraz trenujesz.
Poza tym masz świetna stronke!! Imponujące zdjęcia w galerii i świetne sekwencje trików :thumbsup:

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post22 lut 2004, 01:28

:clap:

super :?:

pozazdrościć :thumbsup:

Janek
Kontaktowanie:

Post22 lut 2004, 10:10

nauczylem sie tam handle passow na drugim halsie, tak zwanego KGB czyli przelozenie deski z nogami miedzy barem a rekami (smieszny handle pass) ale podobno dobrze punktowany
uparlem sie rowniez tam na surface handle passy wiec kazdy trick moge nim zakonczyc (na obu halsach) co daje ladny trick "handle pass z kiteloopem do surface handle pass". wytrenowalem rowniez downloopa z 360 podobno pare razy bylem na latawcem ! , usunolem raczke od deski wiec board offy za raila z kazdego miejsca (koniec srodek heelside toeside)
tricki ktore narazie udalo mi sie zrobic pare razy po czym skonczylem duza gleba to podwojny kiteloop handle pass 360 z fali. ale bede nad tym solidnie trenowal

stronka moze byc staralem sie bede ja czesto aktualizowal choc z dominikany neimam wielu zdjec:) ale cos na pewno sie znajdzie!!
dzieki chlopaki!!

lokario

Post22 lut 2004, 11:16

hola :thumbsup:
ja jestem pod wrazeniem!!! Szkoda, ze nie masz zdjec albo filmow, bo szczeze mowiac nie widzialem nigdzie jeszcze podwojnych kajtloopów :notworthy: Plywales tam z Gonzalesem-rzeczywiscie jest tak dobry jak o nim mowia? Byli jeszcze jacys dobrzy lokalesi?
Pozdrawiam :D

Janek
Kontaktowanie:

Post22 lut 2004, 11:41

tak byl tam czasem (jak byla naprawde dobra faja i duzy wiatr) Luciano tak to jeszcze 1 typ z takoona co z PKRA brasil go znamy i taki moj kolega co uczy w szkolce VEla on tez startowal w brazyli . wszyscy tam pieknie jezdza na fali (trudno zeby nie jezdzili jak maja ja tam co dzien)
lecz sa na etapie nauki handle passow a tych co znamy z pkra to wymiataja jak trzeba.
tak luciano ma to cos w sobie kazdy jego skok to niezle widowisko!!

Gość

Post22 lut 2004, 23:44

czesc, nie wiedzialem, ze ktos z polakow juz robi handlepassy!!! ktos z naszych jeszcze je trzaska?
poza tym super wyczesany jest ten trik na twojej stronie-un hook 1080 board off :thumbsup: widzialem jednego gostka, ktory robil to na zawodach king of the air, ale on tam byl wpiety!!! szcunek :clap:
w tym roku przyjezdzam na zawody, zeby to osobiscie zobaczyc!

Arek

Post23 lut 2004, 00:23

:shock: No to ladnie przycisnoles , tak trzymaj i nie odpuszczaj :thumbsup:

P.S Z niecierpliwoscia czekamy na foty i podwojne HP :mrgreen: .
Pozdro , A.

Janek
Kontaktowanie:

Post23 lut 2004, 11:40

ja czekam na film z podwojnym kiteloopem!!
z polakow HP robia jeszcze Lukasz ceran i maciek Kozerski (caly team naisha)

mam nadzieje ze niedlugo zdjecia beda juz na stronce
!!! pozdrawiam

Gość

Post23 lut 2004, 20:45

trudno nauczyc sie handle passow? kiedy sie ich nauczyliscie? przeciez na jesieni w rewie jeszcze nikt z was nie probowal. Arek namawia cie na podwojne-myslisz, ze w najblizszym czasie uda ci sie cos takiego zrobic :shock: :?:

Janek
Kontaktowanie:

Post23 lut 2004, 20:53

tak serio to niemam pojecia robilem juz male przymiarki :P
moge bez problemu lapac 2 reka za bar po skoku i zostaje mi wiele czasu;) wiec najblizszy wyjazd i moze sie uda mam nadzieje!!
ja z ksieciem robimy Handla passy od brazyli (pkra) 29.11.03a maciek od wyjazdu sylwestrowego na djerbe
wiec juz troche czasu!!

Gość

Post24 lut 2004, 23:06

kiedy beda jakies zawody w polsce? jak myslisz kto bedzie twoim najgrozniejszym konkurentem w tym roku? beda tez zawody red bulla jak w ubieglym roku?
pozdrawiam :hand:

Janek
Kontaktowanie:

Post25 lut 2004, 15:06

zawody red bulla o wyjazd na maui odbeda sie na pewno lecz nieznam niestety jeszcze terminu moze mirek nam cos podpowie!!
nieznam terminow innych zawodow ani ich organizatorow!:(
jesli chodzi o konkurecje to tego niewiadomo az do konca,przeciez jak w zeszlym roku sie zapisywalem do red bulla to malo kto bral pod uwage mnie w finalach:) mam nadzieje ze do zawodow wszyscy zrobie wielkie postepy i poziom bedzie wiele wyzszy niz w zeszlym roku!!
napewno mozna liczyc na Lukasza Konskiego,Maciek tez zawziecie cwiczy i Ksieciu znacznie podniosl swoj poziom w stosunku do roku zeszlego co moze okazac sie niezlym widowiskiem znajac jego pomysly na tricki z kosmosu:) tajemnica wciaz jest Sebastian Krzeski ktory w zeszlym roku zbytnio sie niestety na redbullu nie popisal;(
pozdrawiam!! :D
dzieki

mellow m

Post27 lut 2004, 16:40

witam panowie i panie

chcialbym potwierdzic, ze takze i w tym roku na pewno odbedzie kolejna edycja imprezy Fly to Red Bull King of the Air !

Wstepnie ustalilismy, ze nasza polska edycja kwalifikacji odbedzie się we wrzesniu, najprawdopodobniej rownierz w Rewie.

Tak wiec wciaz przed nami caly sezon na dochodzenie do "krolewskiej formy".

pozdro :twisted:

Gość

Post01 mar 2004, 14:02

Jasio pisze:napewno mozna liczyc na Lukasza Konskiego,Maciek tez zawziecie cwiczy i Ksieciu znacznie podniosl swoj poziom w stosunku do roku zeszlego co moze okazac sie niezlym widowiskiem znajac jego pomysly na tricki z kosmosu:) tajemnica wciaz jest Sebastian Krzeski ktory w zeszlym roku zbytnio sie niestety na redbullu nie popisal;(
pozdrawiam!! :D
dzieki

czesc, a co myslisz o tym mlodym czechu, ktory startowal w polskich zawodach w zeszlym roku? moze byc grozny?
moglbys napisac kilka slow jak zabrac sie do handle passow? wszyscy o nich teraz mowia, wiec moze warto sie ich nauczyc :oops: daj jakies wskazowki, co jest istotne, a czego sie wystrzegac!
jakie triki chcesz w najblizszym czasie opanowac?
pozdrawiam :hand:

Wróć do „Forum Główne”