eska pisze:Hehehe teraz ja sie podlansuje![]()
OK Geronimo, wiec jako sedzia na 2 zwodach i jako dyrektor sportowy pucharu polski ( dobrze brzmi co ? ) stwierdzam ze Kłosa plywai plywa dobrze i robi także inne triki oprócz prostych skoków![]()
A pozatym, trzeba umieć przyznać się drogi Geronimo do bledu, bo powoli osmieszasz sie - uparcie i całkowicie bez sensu broniac swojego zdania
hough !
i teraz pytanie zagdaka: ile osob z KF widzialo eska na wodzie ??
Geronimo, mowie ci Ja to sie dopiero lansuje wiec hehehe Kłosa to chyba jedyny nie jest![]()
pozdro dla lanserów
ok esko, wiec po pierwsze zajrzyj do tytulu tego posta

po drugie esko, jak ci sie podoba temat lansacji to zaloz oddzielny post i wtedy wszystko bedzie jasniejsze. na tym forum niczego konkretnego dowiedziec sie nie mozna wlasnie dlatego ze pod konkretnym postem zawsze sa odpowiedzi z czapki
po trzecie esko, to ty narazasz sie na smiesznosc wystawiajac "certyfikat umiejetnosci zawodnika" klosie, bo od jakiego momentu uznaje sie, ze ktos plywa dobrze, a od ktorego, ze slabo

kazdy kto startuje w zawodach plywa dobrze,ale to wcale nie znaczy ze jest dobrym zawodnikiem, a jak jest malo dobrych zawodnikow to i poziom lipny.
po czwarte, to wlasnie jest bez sensu, ze probujesz zmienic moje zdanie

i ieszcze jedno -jesli juz wypowiadasz sie jako sedzia, ze on jest taki dobry, to jak wytlumaczysz fakt, ze nie udaje mu sie jakos przejsc pierwszej, najlatwiejszej rundy zawodow (wyjatkiem byl redbull)
sorry klosa, ze byles w tej odpowiedzi jako przyklad

bo mialo byc ogolnie o poziomie zawodow a nie o tobie

peace for all