Max/Łódź pisze:Geronimo... skoro tak szydzisz z trickow Klosy... to tak zapytam co Ty potrafisz? Cos wiecej poza okielznaniem kajta i wyszydzaniem trickow zawodonikow spoza "czolowej" listy?
Bo widziesz z Klosa, nie mialem okazji sie poznac, ale w kregach Flysurferowych o nim slychac... a o Tobie? Nic... nie zeby to bylo zle, ale skoro zaczales sie stawiac to moze cos bys zaprezentowal...
Bo Klosa nie jest pierwszym lepszym kiteforumowiczem co sie wywyzsza... tylko sporo potrafi, plywa na FSach, ktore sporo potrafia, ale jakos wielkiego uznania nie maja... i mimo, ze sie nie znamy jestem sklonny uwierzyc, ze na komoreczkach wymiata naprawde niezle... ale skoro Ty w to watpisz, moze zaprezentujesz swoj poziom? Chyba nie jestes tylko forumowym krzykaczem skoro sie tak zastawiles w swoich wypowiedziach?
Kłosa pisze:Adam-kłosa To ja:)
Dzieki chłopaki za wsparcie,bo juz miałem się do psychoanalityka wybrać że taki słaby jestem hehe:)
A Max!Równiez mam nadzije że w końcu się poznamy!!!!!I razem Popływamy!!!! na helu(o ile tam przesiadujesz...???)
Mati-Aż mi wstyd że nie pamietam:(
A Gierarch to był wszędzie hehe:)
Pozdro 4all
Kłosa pisze:Sorry pavelito ale ja nie rozpoczynałem tej "debaty..."
A WIELKI GERONIMO NIECH MI POKARZE POSTA W KTÓRYM SIĘ LANSUJE!!!!!!!I jakoś nie odpowiedziałeś na moje pytania gdzie byłeś podczas warriorsów....
Najlepiej niech admin nas przerzuci do jakieś szufladki"sprzeczki":)
Pozdro
eska pisze:Hehehe teraz ja sie podlansuje![]()
i teraz pytanie zagdaka: ile osob z KF widzialo eska na wodzie ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości