poziom zawodow w Polasce

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Kłosa
Kontaktowanie:

Post22 paź 2005, 15:15

:lol:
Ostatnio zmieniony 25 paź 2005, 22:45 przez Kłosa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kłosa
Kontaktowanie:

Post22 paź 2005, 15:26

Adam-kłosa To ja:)
Dzieki chłopaki za wsparcie,bo juz miałem się do psychoanalityka wybrać że taki słaby jestem hehe:)
A Max!Równiez mam nadzije że w końcu się poznamy!!!!!I razem Popływamy!!!! na helu(o ile tam przesiadujesz...???)

Mati-Aż mi wstyd że nie pamietam:( :oops:
A Gierarch to był wszędzie hehe:)
Pozdro 4all 8)

Cateto

Post22 paź 2005, 17:48

no niezle! czlowiek zadaje konkretne, proste w odpowiedzi dla znajacych temat, pytanie( gratulacje dla Ziomka za b konkretna odpowiedz!!) ale oczywiscie zaraz znajdzie sie ktos kto musi powiedziec "ty jestes ch...-ja jestem lepszy!" "ja robie fajniejsze kl i wyzsze hp", "a ja dalej sikam"!
ludzie!od weryfikacji takich rzeczy sa wlasnie zawody!wiec dajcie sobie luz...i zgloscie sie razem na start a wszystkiego sie dowiecie- bez tlumaczen o awariach, wypadkach itp....bo tak naprawde...to kogo z nas obchodzi kto z was robi faniejszego kl???

geronimo

Post22 paź 2005, 17:49

Max/Łódź pisze:Geronimo... skoro tak szydzisz z trickow Klosy... to tak zapytam co Ty potrafisz? Cos wiecej poza okielznaniem kajta i wyszydzaniem trickow zawodonikow spoza "czolowej" listy?
Bo widziesz z Klosa, nie mialem okazji sie poznac, ale w kregach Flysurferowych o nim slychac... a o Tobie? Nic... nie zeby to bylo zle, ale skoro zaczales sie stawiac to moze cos bys zaprezentowal...
Bo Klosa nie jest pierwszym lepszym kiteforumowiczem co sie wywyzsza... tylko sporo potrafi, plywa na FSach, ktore sporo potrafia, ale jakos wielkiego uznania nie maja... i mimo, ze sie nie znamy jestem sklonny uwierzyc, ze na komoreczkach wymiata naprawde niezle... ale skoro Ty w to watpisz, moze zaprezentujesz swoj poziom? Chyba nie jestes tylko forumowym krzykaczem skoro sie tak zastawiles w swoich wypowiedziach?

nie szydze z trikow klosy, bo kazdy jakos plywa, lepiej albo gorzej i nic w tym zlego jak ma zajawke.
nie mam nic przeciwko komorowcom :!:
ale powtarzam jeszcze raz, ze wpienia mnie taki lans jaki on uprawia, a ty nie widzac jak plywa uznajesz, ze wymiata. otoz nie wymiata :naughty: robi jakies cienkie triki wiec niech sie nie kreuje na wymiatacza :evil: bo wlasnie to jest bez sensu :!:
jesli mowa o kiteforumowych krzykaczy to chyba wlasnie siebie i rolnika masz na mysli, bo przeczytalem kilka waszych postow. piszecie bardzo duzo i na kazdy temat i prawie zawsze bez sensu, wiec lepiej najpierw pomysl a potem pisz :idea:
peace for all :hand:
Ostatnio zmieniony 22 paź 2005, 17:58 przez geronimo, łącznie zmieniany 1 raz.

geronimo

Post22 paź 2005, 17:57

Kłosa pisze:Adam-kłosa To ja:)
Dzieki chłopaki za wsparcie,bo juz miałem się do psychoanalityka wybrać że taki słaby jestem hehe:)
A Max!Równiez mam nadzije że w końcu się poznamy!!!!!I razem Popływamy!!!! na helu(o ile tam przesiadujesz...???)

Mati-Aż mi wstyd że nie pamietam:( :oops:
A Gierarch to był wszędzie hehe:)
Pozdro 4all 8)

jak chcesz zobaczyc jak naprawde plywasz, a nie jak ci sie zdaje to popros kogos zeby skrecil film o twoim plywaniu :idea: zobaczysz jaki kwas :oops:
robisz hp-fajnie.pokaz to na zawodach. lubisz oldschool-tez fajnie. zaprezentuj cos na zawodach.
nic z old ani z new nie widzialem, poza jakims ciotowatym kiteloopem i prostym skokiem.
mialo byc o poziomie to wlasnie tego tematu sie trzymam.
masz racje pavelito, fajnie bedzie sie spotkac na zawodach, ale szkoda, ze dopiero w nastepnym roku :twisted:

Awatar użytkownika
Kłosa
Kontaktowanie:

Post22 paź 2005, 17:57

Sorry pavelito ale ja nie rozpoczynałem tej "debaty..."

Najlepiej niech admin nas przerzuci do jakieś szufladki"sprzeczki":)

Pozdro
Ostatnio zmieniony 25 paź 2005, 22:49 przez Kłosa, łącznie zmieniany 1 raz.

geronimo

Post22 paź 2005, 18:01

Kłosa pisze:Sorry pavelito ale ja nie rozpoczynałem tej "debaty..."
A WIELKI GERONIMO NIECH MI POKARZE POSTA W KTÓRYM SIĘ LANSUJE!!!!!!!I jakoś nie odpowiedziałeś na moje pytania gdzie byłeś podczas warriorsów....

Najlepiej niech admin nas przerzuci do jakieś szufladki"sprzeczki":)

Pozdro

myslalem ze odpowiedzialem. tak, stanowilem niestety publike na tych zawodach. ale w przyszlym roku skopie ci tylek :lol: oczywiscie na wodzie w sportowej walce :twisted:
mozesz juz zaczac sie przygotowywac :D
:mrgreen:

Cateto

Post22 paź 2005, 18:19

ciekawe ze takie sprzeczki prawie nigdy nie zdarzaja sie w czolowce....slyszal ktos kiedy Portasa zeby wykrzykiwal "Aaron jestes chu****!!zobaczysz co ja ci pokaze!!!"???!!!za to na poziomie podworkowym...wlasnie...jest jak widac...

Awatar użytkownika
swistak
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post22 paź 2005, 18:33

noo dobra to ja was wszystkich za rok rozpi**** na wszystkich zawodach !!

Awatar użytkownika
Kłosa
Kontaktowanie:

Post23 paź 2005, 02:18

O ile nie spotkasz się ze mna w hit-cie hahahaha
Bo znów sprzęt nawali:)
Niech admin wymarze całą tą bezsensowną debate i już:)
Pozdro

Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post23 paź 2005, 18:32

szejk, szejk, szejk that assss

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post23 paź 2005, 19:37

Hehehe teraz ja sie podlansuje :P

OK Geronimo, wiec jako sedzia na 2 zwodach i jako dyrektor sportowy pucharu polski ( dobrze brzmi co ? ) stwierdzam ze Kłosa plywai plywa dobrze i robi także inne triki oprócz prostych skoków :)

A pozatym, trzeba umieć przyznać się drogi Geronimo do bledu, bo powoli osmieszasz sie - uparcie i całkowicie bez sensu broniac swojego zdania :)

hough !

i teraz pytanie zagdaka: ile osob z KF widzialo eska na wodzie ??
Geronimo, mowie ci Ja to sie dopiero lansuje wiec hehehe Kłosa to chyba jedyny nie jest :P

pozdro dla lanserów :P

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post23 paź 2005, 20:42

..Es..
na wstepie dzięki za pozdrowienia :wink:
a na koniec: JA :idea: widzialem :shock:
o!

i na car-wake 50mp/h tyż :!:

eko
Postawił piwka: 2 razy
Kontaktowanie:

Post24 paź 2005, 07:30

eska pisze:Hehehe teraz ja sie podlansuje :P

i teraz pytanie zagdaka: ile osob z KF widzialo eska na wodzie ??

hehe, ano ja pewnego dnia widzialem na zatoce tylko 1 :!: kajta ...
bodajze crossbow 16 + deska surfingowa :P
Esia plywa gdy nie wieje :D

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post24 paź 2005, 10:50

.. i tak nie bedzie wiatru :lol: :lol:

Wróć do „Forum Główne”