Kłosa pisze:na wariorrsach wszyscy co byli wiedzą jak mi poszło:)
Pozdro
Kłosa pisze:Może kamil kite kiedyś zrobi mi na zawodach konkurencje komórkową
Kłosa pisze:Ja podrywacz????EEEE to jakies błędne informacje:)Chętnie się odezwe tylko przybliż mi swoją sylwetke... bo po samym nicku nie poznaje![]()
kamilKITE pisze:Kłosa pisze:Mam nadzieję, że będą nas rozstawiać razem w hitach... ale tym to już się eska zajmie.
Pozdrawiam
Kamil
Kłosa pisze:Teras się wk!!!!
A kto TY JESTEŚ!!!!!!!!!!!!????????
Bo jak bys był na zawodach to jakos byś mnie zobaczył zamiast wypisywac durne posty,
a jak jestes taki cwaniak to chętnie sie spotkam na wodzie.
A dla twojej wiadomości byłem w tym roku na 4 zawodach,(red bull gdzie jakoś TAK ŹLE JAK O MNIE PISZE MI NIE POSZŁO!!!!Bo jakoś hity przeszedłem,na wariorrsach wszyscy co byli wiedzą jak mi poszło:)
A na simens kite cupie nie wiało ale w waku byłem 4 haha-ten wake był lekka ściemą wiec tego tak nie można liczyc hehe:)(ale dużego slidera w tedy zjechałem całego!!!!:)
Więc z jakiej paki śmiesz takie bzdety wygadywać?????
Poza tym nie miałem zadnego orgzmu,tylko podałem pierwszy link jaki znalazłem gdzie koles robi kitoloopa.
A czy pływałeś wielki kozaku kiedyś na komorowcu???Bo jak nie to m**** w kubeł!!!
A na zawodach fakt nie pcham sie przed kamery i aparaty,ale swoje potrafie!!!
A eska jak bym mogł cię zapomnieć?????
Oczywiście ze to było nie do ciebie
Tylko o Prezes-Mati
Pozdro
Max/Łódź pisze:Geronimo... skoro tak szydzisz z trickow Klosy... to tak zapytam co Ty potrafisz? Cos wiecej poza okielznaniem kajta i wyszydzaniem trickow zawodonikow spoza "czolowej" listy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości