Polski Dystrybutor - F-One

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
seba76
Deska: Nobile NHP/50Fifthy
Latawiec: Cabrinha/North/Wainman
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 4 razy
Kontaktowanie:

Post21 lis 2010, 18:58

z tego co ja wiem a dostalem pare newsow - od niezadowolonych - panowie z f-one (Polska) maja wszystkich w d.............. i jak widac na przykladzie maja dalej

seba76
Kontaktowanie:

Post21 lis 2010, 19:04

Papo pisze:jelsi chodzi o linki niemozna poprostu kupic dynemy i dorobic wymienic ?

jesli jest Dystrybutor - i masz chęci zakupu (czesci,kajta itd)to jego Zasr...... obowiazkiem jest odpowiadac na e-maile i telefony a nie dorabianie badziewia na wlasna reke do kajta za ktorego zaplaciles nie malo

Awatar użytkownika
TomekG
Kontaktowanie:

Post22 lis 2010, 00:08

Obrazek
chodzi mi o tą linkę, może to i dynema, ale jest w wężyku plastikowym

Papo
Postawił piwka: 1 raz

Post22 lis 2010, 00:28

to jest dynema, jesli 6mm cena waha sie od 10-15zl za m, ostatnio wymienialem taka w takoonie, cena oryginalnej pewnie wahala by sie gdzies przy 100zl wiec kupilem zaplotlem oczka i wsadzilem na miejsce za 30zl

seba76
Kontaktowanie:

Post22 lis 2010, 01:36

TomekG pisze:Obrazek
chodzi mi o tą linkę, może to i dynema, ale jest w wężyku plastikowym

Ja mam dokładnie tą samą osłonę plastikową pękniętą - plus linkę de-powera do wymiany
Wiem ze tutaj maja tez akcesoria do f-one - nie wszystkie sa wymienione na stronie : polecam kontakt e mailowy
http://www.powerkiteshop.com/

kamszot
Postawił piwka: 13 razy

Post22 lis 2010, 10:25

czy to nie absurd?? w Polsce oficjalny dystrybutor, zapewne z jakas siecia dealerska, a wszyscy sparepartsy kupuja poza granicami kraju?? szkoda, ze f-one nie nakazuje swoim dystrybutorom trzymania stocku i solidnej obslugi klienta! trzeba po prostu napisac maila do siedziby glownej f-one'a

sersciuch
Deska: north freestyle fish
Latawiec: rpm
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 8 razy

Post22 lis 2010, 15:40

kamszot pisze:czy to nie absurd?? w Polsce oficjalny dystrybutor, zapewne z jakas siecia dealerska, a wszyscy sparepartsy kupuja poza granicami kraju?? szkoda, ze f-one nie nakazuje swoim dystrybutorom trzymania stocku i solidnej obslugi klienta! trzeba po prostu napisac maila do siedziby glownej f-one'a

:lol: a siedziba główna będzie miała to w d....
byłem kilka razy we Francji i ogólnie to co za uwarzyłem że każdy kto nie mówi po francusku/jest francuzem jest totalnie olewany i jak to wszystko czytam to widzę tu też takie podejście do klienta kupiłeś nasz sprzęt a reszta to już twój problem

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post22 lis 2010, 16:26

Pisz do Mitu na Cabo, może wyśle ci jakieś stare szmaty na Twój koszt :idea: :mrgreen:

Tak to jest z takimi "mniejszymi" firmami, zwłaszcza z Fr.

andrek
Deska: PocketAir/AirWave&Race/Bhoot
Latawiec: NOTUS Rev&Air
Postawił piwka: 16 razy
Dostał piwko: 12 razy
Kontaktowanie:

Post22 lis 2010, 17:53

Crazy Horse pisze:Tak to jest z takimi "mniejszymi" firmami, zwłaszcza z Fr.

tak!!jedynie duże koncernowe, multi brandowe marki liczą się z każdym klientem :doh: Proszę cię Koniu, nie ma wiele francuskich firm na rynku !? więc może opiszesz konkretny przypadek :?:

ps: chyba nie potrzebujesz takich bzdur rozsiewać :hand:

markko
Postawił piwka: 20 razy
Dostał piwko: 2 razy

Post22 lis 2010, 17:57

Crazy Horse pisze:
Tak to jest z takimi "mniejszymi" firmami, zwłaszcza z Fr.

ale i tak problemem jest polski dystrybutor, bo w większości przypadków we Francji faktycznie jest tak, że
sersciuch pisze: każdy kto nie mówi po francusku/jest francuzem jest totalnie olewany

w takim razie mówiący po fr dystrybutor w Polsce powinien dość szybko załatwić sprawę

sersciuch
Deska: north freestyle fish
Latawiec: rpm
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 8 razy

Post22 lis 2010, 18:50

markko pisze:
w takim razie mówiący po fr dystrybutor w Polsce powinien dość szybko załatwić sprawę

o ile f-one podchodzi poważnie do klientów z poza swojego "wspaniałego kraju "

paralizator
Deska: Joke
Latawiec: Razor 13,11,9
Postawił piwka: 15 razy
Dostał piwko: 16 razy
Kontaktowanie:

Post22 lis 2010, 22:13

Wydaje mi sie ze f-one international podchodzi por do swoich klientow. Jaak juz wczesniej wspominjalem musialem dorobic linke piata od tribala. Od naszego dystrybutora nie moglem wyegzekfowac tej linki wiec zrozpaczony napisalem mala do f-one FR zeby wyslali schemat z dlugosciami linek i po jednym dniu dostalem odpowiedz. Nie wiem moze odpisali dla tego ze mogli mi pomodz gdyby nie mogli? Kto wie, Ja mam z f-one FR dobre doswiadczenie. Wydaje mi sie ze to tylko polski dystrybutor puszcza smierdzace baki :naughty:

seba76
Kontaktowanie:

Post23 lis 2010, 02:05

cyt: byłem kilka razy we Francji i ogólnie to co za uwarzyłem że każdy kto nie mówi po francusku/jest francuzem jest totalnie olewany i jak to wszystko czytam to widzę tu też takie podejście do klienta kupiłeś nasz sprzęt a reszta to już twój problem[/quote]

Tez bylem i nic takiego nie zauważyłem a nawet przeciwnie wiele osób mi pomogło - także z tym to jest rożnie - w Polsce mówisz i piszesz po Polsku i tez maja Cie w D.... i to rodacy krajanie - mam nadziej ze ktos inny bedzie tez dystrybutorem sprzetu F-one w Pl - nie bedzie to monopolista na rynku

www.kiteshop.pl
Kontaktowanie:

Post23 lis 2010, 09:54

Witam
Na samym początku przepraszam użytkowników „NOMERCY” i „TOMEKG” za długi czas oczekiwania.
Zapewniam was, że mamy na magazynie sporą ilość części zamiennych i w przypadku modeli 2010 nie ma z nimi problemu. Jednak w przypadku modeli starszych są pozycje których u nas nie ma. Przy tak dużej liście drobnych elementów i linek które składają się na całość i jednocześnie małą awaryjnością jest możliwe, że rzeczy bardzo mało popularnych nie mamy na stoku.
Postaramy się to jednak zmienić i właśnie dzisiaj zamówiliśmy z Francji dużą listę części zapasowych na magazyn, więc jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś zapotrzebowanie proszę pisać na info@kiteshop.pl
Mam jednocześnie nadzieję, że NOMERCY potwierdzi że UPS (nazwa elementu nie kuriera) został wysłany Pocztą Polską. Jednak gdy nie dotarł, po kontakcie telefonicznym wysłaliśmy kolejny element kurierem UPS, który dotarł dnia następnego.
Marcin Popów

Wróć do „Forum Główne”