Było już kiedyś o tym info , ale może któryś z naszych producentów zainteresował by sie tematem
http://www.bigairparagliding.com/stores/showdetl.cfm?&DID=18&Product_ID=1069&CATID=10
GURU 10.5 pisze:BraCuru pisze: - zbyt ślizki (łamliwy) temat.
..śliski też![]()
kowal pisze:Podobny patent miałem w 8ce wioślarskiej, którą mieliśmy przeciętą na pół i mocowaną na 16 śrób bez kawałka uszczelki - nic nie ciekło i trzymało sztywność
Smokie pisze:twintip split to jak dla mnie pomyłka bo nie ma opcji zeby jakis rozsadny flex tam wsadzic ....
BraCuru pisze:Smokie pisze:twintip split to jak dla mnie pomyłka bo nie ma opcji zeby jakis rozsadny flex tam wsadzic ....
Jednak jak się zastanowić to można flex regulowaćgumowymi podkładkami z Castoramy![]()
Chcesz mieć miękkie lądowania to dajesz trzy podkładki pod śrubę i nie dociągasz za bardzo śrubokrętem.
Chcesz chodzić na wiatr jak wariat i oczyścić zęby ze starych plomb - wówczas zero podkładek i dokręcasz power-mega-ultra-strong śrubowiertarką na 440V.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości