Badanie SMG/KRC

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Iwona

Post22 lip 2010, 17:06

Witajcie,
nasz firma MillwardBrown SMG/KRC organizuje po raz drugi spotkanie z osobami, które amatorsko pływają na Kite. Spotkanie odbędzie się w naszej siedzibie w Warszawie przy ulicy Moliera 6 w piątek 30 lipca 2010 roku o godzinie 17.00 i potrwa dwie godziny. Za uczestnictwo w spotkaniu oferujemy gratyfikację w wysokości 100 złotych. Jeśli jesteście zainteresowani, proszę o zgłoszenie wraz z numerem telefonu na priv do 28 lipca 2010 r.
Pozdrawiam,
Iwona

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post22 lip 2010, 18:53

Iwona - a co jest tematem spotkania? I co było na pierwszym?

Myślę, że takie słowa wyjaśnienia pomogłyby podjąć decyzję ewentualnym chętnym i wyjaśniłoby ciekawym jak ja :idea:

Tak na pierwszy rzut oka i bez guglowania strzelałbym że SMG/KRC ma coś wspólnego z handlem organami - :lol: :wink:

PS.
No chyba, że są chętni w ciemno oddać nerkę za sto zeta :wink: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Iwan
Deska: Nobile NHP
Latawiec: Cabrinha Crossbow
Postawił piwka: 4 razy
Kontaktowanie:

Post22 lip 2010, 19:17

Ci Warszawiacy mają dobrze, nie dość, że najlepiej zarabiają to się jeszcze moga spotkać w doborowym towarzystwie, pogadać i zainkasować 100 zł ;). Iwona, a może zrobicie taka akcję w innych miastach? Np. w stolicy Dolnego Śląska? ;)

Awatar użytkownika
Qba-EPP11
Deska: Czapla Kite., Moses
Latawiec: RRD, Cabrinha, Airush
Dostał piwko: 15 razy
Kontaktowanie:

Post22 lip 2010, 19:48

Iwan pisze:Ci Warszawiacy mają dobrze, nie dość, że najlepiej zarabiają to się jeszcze moga spotkać w doborowym towarzystwie, pogadać i zainkasować 100 zł ;). Iwona, a może zrobicie taka akcję w innych miastach? Np. w stolicy Dolnego Śląska? ;)

:thumbsup: Dobrze gada dać mu piwa <piwo>

Iwona

Post22 lip 2010, 19:58

BraCuru pisze:Iwona - a co jest tematem spotkania? I co było na pierwszym?

Myślę, że takie słowa wyjaśnienia pomogłyby podjąć decyzję ewentualnym chętnym i wyjaśniłoby ciekawym jak ja :idea:

Tak na pierwszy rzut oka i bez guglowania strzelałbym że SMG/KRC ma coś wspólnego z handlem organami - :lol: :wink:

PS.
No chyba, że są chętni w ciemno oddać nerkę za sto zeta :wink: :lol: :lol:

Jasne, już tłumaczę :)
Nasza firma zajmuje się badaniami rynku i opinii publicznej, więc nie trzeba się obawiac, że wytniemy nerki i obłożonych lodem porzucimy w odludnym miejscu :) Tak jak na pierwszym spotkaniu, chcemy pogadac o Waszej pasji czyli o kitesurfingu.
Mam nadzieję, że rozwiałam Wasze wątpliwości, jeśli jednak nie - pytajcie :)

Awatar użytkownika
konop
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 7 razy

Post22 lip 2010, 20:01

Iwan pisze:Ci Warszawiacy mają dobrze, nie dość, że najlepiej zarabiają to się jeszcze moga spotkać w doborowym towarzystwie, pogadać i zainkasować 100 zł ;). Iwona, a może zrobicie taka akcję w innych miastach? Np. w stolicy Dolnego Śląska? ;)

Macie problem. Wbijać w piątek do Wawy. Posiedzimy, pogadamy, zainkasujemy po setce a potem się pointegrujemy, a może zawieje, to poznacie uroki Zegrza :)

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post23 lip 2010, 08:12

...urokliwe zwłaszcza na kite :twisted: :doh:

Iwona

Post28 lip 2010, 14:34

Iwona pisze:Witajcie,
nasz firma MillwardBrown SMG/KRC organizuje po raz drugi spotkanie z osobami, które amatorsko pływają na Kite. Spotkanie odbędzie się w naszej siedzibie w Warszawie przy ulicy Moliera 6 w piątek 30 lipca 2010 roku o godzinie 17.00 i potrwa dwie godziny. Za uczestnictwo w spotkaniu oferujemy gratyfikację w wysokości 100 złotych. Jeśli jesteście zainteresowani, proszę o zgłoszenie wraz z numerem telefonu na priv do 28 lipca 2010 r.
Pozdrawiam,
Iwona

Witajcie raz jeszcze,
termin spotkania uległ zmianie! Organizujemy je jednak we wtorek 3 sierpnia o godzinie 17.00. Jeśli jesteście zainteresowani, proszę o kontakt.
Pozdrawiam, Iwona

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post30 lip 2010, 19:00

Pewien energizer 'będzie pytal" za pośrednictwem miłych Pań, czy podoba Wam się, to, co zrobił w tym roku, i czy zaczeliscie go pic/kupowac ;)

Awatar użytkownika
Mareck
Kontaktowanie:

Post01 sie 2010, 11:42

W takim
Iwona pisze:Witajcie raz jeszcze,
termin spotkania uległ zmianie! Organizujemy je jednak we wtorek 3 sierpnia o godzinie 17.00. Jeśli jesteście zainteresowani, proszę o kontakt.
Pozdrawiam, Iwona

W takim razie warto by było wysłać informację o tym osobom, które już wysłały PW. Niestety wysyłanie kolejnej wiadomości bez odpowiedzi przekracza moje możliwości samarytańskiej chęci pomocy nieznanej marce abym się z nią silnie zidentyfikował :evil:

Wróć do „Forum Główne”