Siemens Kite Cup 2005

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post30 mar 2005, 21:27

Mega wypas :D :D :D Nie wiem jak ale będziemy na pewno :thumbsup:

Awatar użytkownika
@ishka
Kontaktowanie:

Post30 mar 2005, 23:07

.....:::: ReSpEcT::::....
Dla organizatorów :!:

Tez napewno sie zjawie :D

Mag

Post31 mar 2005, 17:08

Już biorę urlop na 1 lipca :wink:

Będę na 100%
Poz.
m.

Awatar użytkownika
kasya
Kontaktowanie:

Post31 mar 2005, 18:17

Jest nam niezmiernie miło, że Kitefestival spotkał się z tak dużym zainteresowaniem z Waszej strony oraz wywołał wiele tak miłych komentarzy. Mamy nadzieję, że na komentarzach z Waszej strony się nie skończy i będziemy razem świetnie się bawic na Kitefestivalu :wink:

sampan pisze::evil: Cholerni egoiści! Podzielcie się robotą! Jest jeszcze miejsce na jakieś superextra punkty programu? Jeśli to jeszcze mozliwe? :roll:
No wiesz Kas? :oops: Że też nic nie powiedziałaś... :cry:
Ehhh :twisted:

Nie denerwuj się tak SzamPanku... bo wydaje mi się, że Pablo powiedział wszystko co na dzień dzisiejszy jest do powiedzenia :wink:

Program jest już w zasadzie ustalony ale jesli masz "jakieś superextra punkty programu" do zaproponowania to podeślij mi prosze info na @ i jeśli będzie to zgodne z naszą wizją Kitefestivalu to napewno chętnie skorzystamy z Twojej pomocy.

pozdro,
Kasya

Awatar użytkownika
MoskiT
Kontaktowanie:

Post01 kwie 2005, 23:17

Łojej... więc... heh... łojej... nic dodać nic ująć... BĘDĘ :D cieszycie się? :> Wprawdzie brak mi umiejętności pływania nawet na kajaku... ale pamiętajcie, że liczą się chęci i intencje... nie wiem czy dostarczę Wam trochę humorku pokazaniem się choćby w piance z deseczką w rączkach... ale na pewno będę z całego serca dopingowała wszystkim sportowcom... także na parkiecie na wieczornych imprezkach możecie na mnie liczyć... łojej... nie będę się rozpisywała... po prostu do zobaczenia... całuski cukiereczki i ciasteczka :P specjalne całuski i uściski dla takich trzech przefajnych panów Z0rbena Pawła i Maxa :* buzi od Fruzi :* :D

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post02 kwie 2005, 07:27

MoskiT pisze: także na parkiecie na wieczornych imprezkach możecie na mnie liczyć... łojej... nie będę się rozpisywała... <ciach>całuski cukiereczki i ciasteczka :P specjalne całuski i uściski dla takich trzech przefajnych panów Z0rbena Pawła i Maxa :* buzi od Fruzi :* :D

Jej, jak to czytam to az sie czerwienie ! :oops:
Nowa koleżanka, miło poznać :twisted: :P

Kamil, bedziemy miec poważną taneczna konkurencje w surfspocie :jive:

eska

Awatar użytkownika
z0rben
Kontaktowanie:

Post02 kwie 2005, 11:21

y0y0 ... wczoraj prima aprilis i ktoś, wlasnie wczoraj, rozpowiadał albo inaczej - puscił plotkę, że mam byc odpowiedzialny za ochronę w/w imprezy ... hahahahahahaha - dobre!!!!

:clap: Brawa za ten pomysł dla tego kogoś!

Oczywście, że bedę na imperze ale co do tej ochrony to ... czy naprawde nie da rady znaleźć kogoś bardziej postawnego???
... no ostatecznie .... w końcu nie jestem taki znowu Tomcio Paluch ;)

Pozdrowienia dla wszystkich!!!

Awatar użytkownika
MoskiT
Kontaktowanie:

Post02 kwie 2005, 13:21

eska pisze:Kamil, bedziemy miec poważną taneczna konkurencje w surfspocie :jive:

łojej... "konkurencje"?? łojej... to brzmi jak wyzwanie :P ... ja liczę bardziej na jakieś wsparcie i na towarzystwo na parkiecie... mam nadzieję, że się nie przeliczę... pozdrowienia dla Eski i Kamila

Drogi Panie Z0rbenie 8) ... z tego co mi się o uszy obiło to będzie Pan pełnił funkcję ochroniarza... ale raczej w charakterze prywatnego ochroniarza takiej jednej pani... hmmm? nie wiedział Pan nic na ten temat? :? hmmm... proszę się do mnie odezwać na Gy-Gy, a ja przekażę Panu wszelkie informacje dotyczące pańskiej klientki... całuski cukiereczki i ciasteczka :*

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post02 kwie 2005, 20:37

surfspotu podobno ma już nie być ;]

Awatar użytkownika
olczi
Kontaktowanie:

Post02 kwie 2005, 23:59

A propos towarzystwa na Parkiecie to Pani Moskit moze spodziewac sie towarzystwa ze strony mojej i Gosi.. :D (jak zwykle ...) hehhh

Awatar użytkownika
olczi
Kontaktowanie:

Post03 kwie 2005, 00:07

To dobrze, ze nie bedzie surfspot'u.. :D Nie bedzie robil konkurencji.. podobno Beach Bar na Solarze ma sie rozbudowac.. Mam nadzieje, ze to prawda a nie tylko plotki..

Awatar użytkownika
swistak
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post03 kwie 2005, 00:10

surfszprota z krowa (pieklowozem) tez byla fajana

Awatar użytkownika
MoskiT
Kontaktowanie:

Post03 kwie 2005, 11:19

olczi pisze:A propos towarzystwa na Parkiecie to Pani Moskit moze spodziewac sie towarzystwa ze strony mojej i Gosi.. :D (jak zwykle ...) hehhh

łojej.. jak słodko... jak miło... łojej... ale będziemy szaleć... łojej.. do białego rana :P tak jak w zeszłym roku... łojej :P a co do surfspot'u to ja nie żałuję :P i tak SOLAR jest the best... ale czy też w tym roku tak będzie? :> heh.. mam nadzieje ze tak będzie...

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post03 kwie 2005, 11:28

MoskiT pisze:łojej.. jak słodko... jak miło... łojej... a ...

... całuski cukiereczki i ciasteczka :* ...

:roll: :thumb:

GoChA
Kontaktowanie:

Post03 kwie 2005, 15:19

hmmmm.....Widze że moja obecność na tej imprezie została już zatawierdzona ...więc nic innego mi nie pozostaje jak się z nią zgodzić .. :lol: ....Widze że jest sporo chętnych osób do szaleństwa parkietowego wieć proponuje w zwiazku z tym może jakiś mały konkurs tańca... :idea: :?: :?: :?: ...Jako osoba , która głównie przyglądała się z boku Waszym podniebnym wyczynom mam nadzieje że w przerwie pomiędzy nimi nie zabraknie przystojnych plażowych chłopców z olejkiem w łapce chcętnych nasmarować nagrzane słoneczkiem plecki.. :D :lol: Uważam że pomysł na taką impreze jest rewelacyjny i że wszystko tak super wyjdzie w praktyce ...Pozdrowienia dla organizatorów.. :wink:

Wróć do „Forum Główne”