Wiecie co ludzie, nie rozumiem Waszego podejscia i nastawienia, czy ja nazywam kogoś Ewą Braun, albo Gebelsem? Chyba nie, a gdybm był hamski to mógłbym co do niektórych użyć takich niechlubnych porównań...
Szanujmy się. Można być wesołym ale trzeba być kulturalnym. Common!
Napisałem tylko, że jest to kopia Rabbitów, bo byłem świadkiem tego, że Pan Nobile i Shinn, robili baaaardzo dużo żeby na nich polatać, to mam prawo taki zdanie napisać. Polatali nie raz, nie dwa, spodobało się, wiadomo co bylo dalej...
Natomiast cytowana wypowiedz o tym ze te 4 firmy maja 1 designera pochodzi od Erica Hertsena, ktory kna samym początku projektowal besty, a teraz ma swoja marke EH kiteboarding, która marnie przędzie. Jest to gosc z zalem do swiata bo jest ciezko chory.Natomiast wypowiedz jego jest po czesci prawdziwa dlatego ze zeczywiscie jest jeden designer, z Izraela, z ksywka Momo czy jakos tak, ktory robi kity dla Blade, Eclipsa oraz Nobile.
I rzeczywiscie zrobil dla eclipsa kita z 3 zebrami, natomiast zupelnie innego bo nie delta, natomiast Nobile, chcieli mieć delta 3 żebra i to z taka sama krawedzia splywu, o identycznym kroju, jak Rabbity, bo zauważyli, że sekret kryje się w niskim aspekcie latawca, który jako pierwszy ze wszyskich latawców ostatnio wypuszczonych na rynek został wprowadzony przez Wainmana (przedtem byly takie latawce 2 linkowe, daawno, stara historia....)
Wiec tutaj jest przesada, bo jesli wingtip ma ten sam ksztalt i krawdz splywu ma taka sama linie i aspekt latawca jest bardzo niski to juz sa to rzeczy ktorych wprowadzenie nazawac moge kopiowaniem co uczynilem.
Więc oczywiscie sa auta takie jak bwm i audi, i maja 4 kola, natomiast maja inna maske i linie nadwozia, bo to sa marki ktore dbaja o swoj styl i rozroznienie produktu, a nie kopiują.
Napisałem to co powyższe, żeby oświecić niektótych wierzących chyba w magie i świetego mikolaja. Jestem po fiyzce i interesuje mnie tylko innowacyjnosc i feeling sprzetu. Wainmany to maja, i dzieki nim zupelnie przestalem plywac na wndsrfie, bo sa wypasione, i prawde rzeklszy, odkad plywam na Rabbitach to wkrecile sie w ktsrf na maxa i dlatego dopiero teraz stworzylem swoja tożsamość choc plywam na tym od 5 lat.
Sam projektuje przedmioty, ale w innej brazny i jest to moja profesja, i po prostu denerwuje mnie gdy ktos wlacza przycisk Copy i daje tylko swoje logo. Dobra informacja jest taka ze z ksztaltami 3D takimi jak latawce nie jest to takie proste i moge postawic w ciemno flaszke chivasa ze w dalszym ciagu, tym "hgw 62" bedzie sporo brakowalo do rabbitow.
Jest to moja ostatnia wypowiedz w tym temacie i nie mam ochoty uczestniczyc juz w przepychankach ani obrazaniu ludzi, bez merytorycznej tresci.
Nareczka