Pady i Strapy Liquid Force ???

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2008, 20:49

Gadzety Sp i deski Choca dostaniecie tu :arrow: http://extreme-outlet.com/

A sruby z Castoramy zaadoptowane do LF idealnie pasuja do Nobile 08 ;) Tyle ze przydaly by sie nierdzewki :) 6x20 chyba..

Awatar użytkownika
Sniady
Deska: Laluz 135, FreestylFish NKB
Latawiec: Torch 8, RPM 12, Dyno 16
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 4 razy
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2008, 22:11

Jędrek pisze:to te o których pisałem.

Przy montażu uważaj na śruby dostarczane w pakiecie, jakieś dziwne, nie pasują do gwintu, z kolei seryjne Nobile są za krótkie.

pzdr

:?::?::?::?::?::?::?: Jakoś mi wszystko spasowało ... trochę bardziej musisz się namęczyć....
Jeśli chodzi o COMPY do 666 tego rocznej. to wszystko jest ok, tylko pamiętaj by sobie odpowiednio ustawić pada(rozciągnąć go śrubami.)

Awatar użytkownika
Kite Kasia
Kontaktowanie:

Post04 wrz 2008, 12:30

Jędrek pisze:to te o których pisałem.

Przy montażu uważaj na śruby dostarczane w pakiecie, jakieś dziwne, nie pasują do gwintu, z kolei seryjne Nobile są za krótkie.

pzdr

Zmienilam pady w swojej 666 womens edition na LF Stiletto pads & straps w kwietniu i mialam taki sam problem, bolty zupelnie nie wchodzily a orginale Nobile byly za krotkie. Poratowaly mnie stare bolty North :)
Teraz LF ma rowniez bolty metryczne zalaczone w "interface pack", wiec nie ma problemu.!
Pady i strapy sa super wygodne i mieciutkie, ale nie kazdy lubi gdy stopy blokuja sie w strapach! (P.S. ne ma polskiego opdowiednika? Smieszny ten polski-angielski). Po twardszym ladowaniu stopy strzelaja do prodzu i blokuja sie w LF wiazaniach. Nabawilam sie kontuzji kostki podczas pierwszego miesiaca przy nieciekawym ladowaniu nie moglam zrzucic deski - "przykejona" do stop!
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Forum Główne”