a więc to dalej Polska a nie Francja elegancja
a tworzą tą Polskę ludzie tacy jak Wy, ktorzy użalają się nad tym, co się w tej Polsce dzieje !
zacznijcie zmieniac swiat od siebie i miec ajkiś "zdrowy" pogląd na świat!
- dla jakiej kasy robiony jest KSM ?? czyście zmysły postradali !? wiecie ile kosztuje wydanie jednego numeru ??? wiecie jak marna kasa idzie (jesli nie jest w barterze) za reklamy w dzisiejszych czasach ???? wiecie ile kitboarderów jest w Polsce i ilu kupuje KSM ???? staraliście się choć z grubsza to policzyc ???????
Miałem juz odpuścic to kiteforum ale nie moge tego czytac !!
- ilu z Was zapyatło choć raz redakcje KSM czy potrzebuje pomocy, materiałów, ... ??? tzrba tylko ruszyc tyłki i nie czekać aż to redakcja zacznie wysyłać zaproszenia do FACHOWCÓW !!
szlag mnie trafia, jak czytam wpisy powyzej i słysze ze to wszystko dla kasy !! tak jakby KSM sprzedawal sie jak Wyborcza !!???
robiłem wiele rzeczy tego typu i zawsze było tak (i niestety jest) ze jak jest pomysł to wszyscy chcą pomóc - ale jak juz potrzeba tej pomocy to nikogo NIE MA ! tak samo jest z krytyką - najłatwiej jest krytykować a tymczasem ... mamy wolny kraj i ... chetnie poczytałbym Wasz magazyn !
moja wypowiedz nie oznacza iż w 100% podoba mi sie KSM ! mam też kilka zastrzezen do ostatniego numeru ! patrze na to jednak z innej perespektywy - m.in. jako redaktora nowego magazynu, mającego przed oczami ogrom pracy jaki trzeba wlozyć aby stworzyć pierwszy numer i kolejne (bo chyba jest to jeszcze trudniejsze).
jest dobra pora na to aby wszyscy ktorzy mają cos do przekazania i nie beda sie bali podpisac sie swoim nazwiskiem pod materiałem, chwycili za piora i skrobneli cos ciekawego. jest zima i mozecie tworzy. mysle ze jak przeslecie do KSM to przyjmą to i opublikuja z wielka radoscia. tylko trzeba to zrobic - a nie gadac ze ... chyba nie chcą ... jak sie nie spróbowało !
pozdro z lodowca
pedro