zgredy na kajt!

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post15 lip 2008, 13:33

Hoog pisze:Ja w sierpniu zaczynam kurs w szkółce surftime. Z tego co się orientowałem telefonicznie kurs trwa 10h, Wyjścia na pływanie to 2h dziennie ale jak kursant ma życzenie robić więcej wyjść to nie ma przeciwwskazań. Moim zdaniem to 2h dziennie dla laika jest wystarczająca. A druga sprawa to zawsze możecie wypożyczyć sprzęt po zakończeniu szkolenia na cały dzień i nie wychodzić z wody :)

Pozdrawiam

chłopaków z surftime pozdrawiamy
i zachęcamy do pisania pod własnymi nickami :idea: :wink:

co do obozów studenckich
nie wiem czy ktoś poza WAKE.PL takie oferuje?
my już czwarty sezon :)

www.wake.pl /oferta/obozy

co do "konieczności" bycia studentem :idea:
posiadanie legitymacji nie jest wymagane :idea:
wymagany jest jedynie odpowiedni wiek :idea:
tzn by nie było to 16 ani 36 lat :idea:
staramy się dobierać w miarę jednorodną wiekowo grupę uczestników obozu
by zyskiwał na tym klimat
i póki co nam sie to udaje :)

pozdrawiamy
WAKE.PL

Hoog

Post15 lip 2008, 14:41

Nie jestem członkiem teamu szkoły surftime. Napisałem tylko gdzie jadę się szkolić w sumie nie potrzebnie.

Ziomek.
Kontaktowanie:

Post16 lip 2008, 11:33

Hoog pisze:Nie jestem członkiem teamu szkoły surftime. Napisałem tylko gdzie jadę się szkolić w sumie nie potrzebnie.

hehe
starego misia na sztuczny miód?

Twój styl wypowiedzi, doskonała znajomość różnorakiej oferty oraz sposób w jaki ją przedstawiasz a także data zalogowania mówi wszystko :wink:

pozdrawiam

Hoog

Post16 lip 2008, 12:27

Nie będę Cię przekonywał,że jest tak czy inaczej. Powtarzam jeszcze raz nie jestem członkiem team'u surftime. Przeczytaj wiadomość priv.

Pozdrawiam

Łukasz
Ostatnio zmieniony 16 lip 2008, 12:36 przez Hoog, łącznie zmieniany 1 raz.

Ziomek.
Kontaktowanie:

Post16 lip 2008, 12:35

Hoog pisze:Nie będę Cię przekonywał,że jest tak czy inaczej. Powtarzam jeszcze raz nie jestem członkiem team'u surftime.

Pozdrawiam

Łukasz

spoko, nie musisz :idea:

pozdrawiam

ps: sporo na forum siedzisz jak na "świeżaka" ..takieszybkie odpowiedzi :wink:

Picu
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz

Post16 lip 2008, 14:56

E tam, jakie z was zgredy
ja mam 33 lata i pływam, a widziałem paru gości po 40-tce
przecież to nie jest tylko i wyłącznie sport dla młodych

faktem jest, że czasem jest problematyczna kwestia opieki nad dzieckiem, ale wszystko jest do załatwienia
w lecie ja 4 letnią córę zabieram na spot, biorę żonkę (nie pływa) lub kogoś z rodzinki do opieki, stawiam parawan by nie wiało i niech dzieciak przyzwyczaja się do wiatru :)

Hoog

Post16 lip 2008, 14:59

Ziomek. Zjarany jestem na kait'a i dzięki forum dowiaduje sie duzo rzeczy jeszcze przed szkoleniem. Co mam nadzieje przyspieszy moja nauke :)

Pozdrawiam

Paulo
Kontaktowanie:

Post16 lip 2008, 15:46

A ja mam właśnie 37 lat, siedzę na Helu i próbuję przejść kurs IKO.Czekam na wiatr, ale lipa :( Rodzina narzeka na brak słońca a ja na brak wiatru. Napaliłem się jak ruski na kakako a tu taka mina. Trzeba będzie chyba jeszcze raz przyjechać.

Ziomek.
Kontaktowanie:

Post17 lip 2008, 11:30

Paulo pisze:A ja mam właśnie 37 lat, siedzę na Helu i próbuję przejść kurs IKO.Czekam na wiatr, ale lipa :( Rodzina narzeka na brak słońca a ja na brak wiatru.

dziś juz chyba lepiej? :wink:

pzdr

Paulo
Kontaktowanie:

Post17 lip 2008, 21:32

Ziomek. pisze:dziś juz chyba lepiej? :wink: pzdr

O tak!!!!! Super. Wreszcie wszedłem do wody. Szkoda,że nie wiało równo ale wreszcie coś. Zaliczyłem 3 h, bodydragi, kierunkowe, ostrzenie,restarty. :D To z zaplanowanych atrakcji. Nieplanowane, to podczas większego szkwału, pierwszy skok bez deski, obrót o 180 stopni, upadek na plecy, obrót i "orka do przodu" po wodzie.Już opanowywałem sprzęt, jednak w pobliżu znalazł się windsurfer i odpuściłem. Ekstra zabawa. Później wiart siadł i na ćwiczenia z deską muszę poczekać. :(
Mam nadzieję,że do wyjazdu zdąże. Pod wpływem wstępnej fascynacji kitem zmieniłem miejsce rodzinnego wypoczynku w Egipcie. Do El Guany jest tylko 10 km :lol: Żeby moja żona znała prawdziwy powód :wink:

chicca
Kontaktowanie:

Post18 lip 2008, 14:10

hej

ok mamy jz termin urlopu od 15.08 - 10 dni!!!!

temat troszke juz skonsultowalam a wake.pl - zdecydujemy sie na iko 1 i 2, zobaczymy jak na pojdzie, potem bedziemy wypozyczac sprzet jak starczy wiatru :)

ziomek ksiazke juz ogarnelismy ! jesli chodzi o teorie to gubie sie troche na fizyce:) mam nadzieje, ze ograne:) a tak wogole to pisze na priv

nie orientujecie sie czy na ekolagunie lub w poblizu funkcjonuje jakies wakacyjne przedszkole albo sa jakies nianki na godziny?

pozdrawiam
pozdrawiam

chicca
Kontaktowanie:

Post22 lip 2008, 14:40

prosze jeszcze o info doswiadczonych zatokowiczow o informacje jak wyglada sierpien pod namiotem? jako, ze jedzie jednak z nami synek 3latek zastanawiam sie czy nie wygwizda go za bardzo?

mysle ze bedzie to dla niego atrakcja - spanie pod namiotem dlatego nie szukamy kwater.

yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post22 lip 2008, 15:54

Myślę, że synek zniesie to lepiej niż wy :wink:
Sam mam takiego samego bąbla w wieku 3 lat, to mówię wam, po powrocie będzie sie ciągle dopytywał kiedy znów pojedziecie "do namiota" :)
Dobry namiot, dobry śpiwór i przede wszystkim podczas snu, jak najmniej ubranek na ciało (najlepiej śpioch z długim rękawkiem, lub sama piżamka - tylko mieć baczenie, żeby nie spał odkryty) i będzie cool!!!
Pozdrawiam!!!

Yanos

chicca
Kontaktowanie:

Post23 lip 2008, 13:11

dzieki Yanos

nasz synek to wlasnie Janos:)

wiesz tak pytam jak jakas przewrazliwiona
ja sama mialam duzo w zyciu przygod extremalnych, niskobudzetowych i niezorganizowanych, ale odkad jest JAS to wszystko takie poukladane, zorganizowane wakacje(np rodos) ale tak nam sie wydaje, ze chyba dobry czas, zeby przestac mlodego rozpieszczac i chuhac i pokazac mu na prawde ciekawy tryb zycia:) a samym rowniez wrocic do dawnej aktywnosci

ostatnio skakal na euro bungee i byl wniebowziety

musze mu koniecznie latawiec kupic!
pozdrawiam

ArthuR
Postawił piwka: 1 raz

Post23 lip 2008, 23:26

naprawdę fantastyczny malec, może jakieś zdjęcia wrzucisz z bungee?
i daj koniecznie znać czy wyszło z poczepieniem się pod grupę i poczuciem całej otoczki ;)

Wróć do „Forum Główne”