Kon.
znowu traktujesz forum do swoich prywatnuch bitew z wiatrakami.
staram sie aby moje wypowiedzi na forum byly smieszne i na luzie, ty natomiast odpowiadasz bardzo czesto gburowato i hamsko.ale to twoja sprawa!natomiast nie rozumiem dlaczego tak sie zdenerwowales na temat recona? prawda w oczy kole? a gdyby nawet to nie byla prawda to jest to moje prywatne zdanie i wcale nie mam zamiaru go zmieniac.Po to jest to forum zeby pytajacy mogl z wielu odpowiedzi samemu wywnioskowac co i jak.Czy zadasz aby do kazdej odpowiedzi na samym dole zaznaczal odpowiednia klauze ze "est to moje i tylko moje zdanie oraz nie ponosze odpowiedzialnosc za ewntualna szkode sprzetu/zdrowia za zla interpretacje wypowiedzi" przeciez to bez sensu.
a teraz riposta o ktorej nie chcialem pisac w tamtej wypowiedzi a piszac twoja ksywke myslalem ze sie usmiechniesz na tamto wspomnienie

)
jestes zly bo to ty handlujesz Cabrina z systemem Recon i ty testowales ten system na zawodach Redbulla w Rewie gdzie wszyscy widzieli jak nie mogles po upadku do wody postawic latawca z Reconem ???
Nie rozumiem po co te utarczki personalne , przeciez forum jest po to zeby innym wyjasniac i tlumaczyc , wskazywac droge w formie WLASNEJ OPINI a nie wyrzygiwania czy obrazania.Przeciez mi tak samo nie raz wpadl latawiec do wody np.GAASTRA i nie moglem go postawic ale nie z przyczyny posiadania recona tylko z tego powodu ze jestem cieniasem!
Koniu przeciez nikt tobie nie umiejsza wynikow, stylu plywania tylko wyraza opinie na temat recona.a ty wypowiadajac sie w ten sposob tylko utwierdzasz w przekonaniu ze rzeczywiscie tak jest.a co do gaastry i dealera.Jestem z nim zwiazany umowa i jasne ze bede chawalil ten sprzet bo tak jakby u niego pracuje. nadal uwazam ze jest to najbezpiecznijszy latawiec na rynku i super mi sie na nim plywalo ale nie jest pozbawiony wad.wiec jak ktos poruszy na przyklad temat zbyt szybko wyciarajacej sie linki depowera to powiem ze to prawda.ale mowa byla o reconie.
nie wiem co ma do recona moj stan rzeczy i sytuacji ale skoro jest takie twoje zdanie to moze ma
nadal uwazam ze gaastra roox i gole baby tez
no to tyle.
pozdrowenia z mega zje*** trojmista i czekam na snieg wtedy moze polatam.
p.s. i prosze cie nie ripostujmy sie nawzajem bo ja do ciebie nic nie mam
mam tylko do recona wiec nie ma sensu sie .....ty juz wiesz co.
narta