Znalezione wyniki: 68

Powrót

autor: Ziomek.
29 kwie 2014, 11:30
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: SEZON 2014 -SYTUACJA LIVE ZNAD ZATOKI - EKOLAGUNA :]

..dziś upalnie i pełna lampa, toteż chill na wake, tudzież jachting .. ale od jutra do końca majówki ..jest szansa :thumb: https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/p180x540/10176140_712891218734136_5049303177535607818_n.jpg ..taka tam, telefonem.. :wink: peace
09 maja 2014, 10:11
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Czy warto kupić latawiec RRD 7-tubowy?

Ryba84 pisze: Warto kupić coś takiego za ok 1200zł w zestawie z deską 140x40, barem i linkami?
.

..jeśli jesteś kustoszem - możesz rozważyć :hand:

peace
autor: onzo
22 maja 2014, 15:31
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Odp: Informacja o Polskim Związku Kiteboardingu PZKite

natomiast zastanawia mnie to, że chcecie uczyć selflaunchingu, a selflandingu już nie. nie jestem jakoś bardzo w temacie, instruktorem byłem gdy IKO dopiero powstawało, ale w ciągu kilkunastu sekund do głowy przyszło mi przynajmniej kilka argumentów za tym dlaczego warto uczyć samodzielnego startu ...
autor: Lussik | EASY Surf Center
26 maja 2014, 11:06
Skocz do forum
Skocz do tematu

Stacja pogodowa LIVE z Chałup + webcam HD

Hej Wrzucam na główne, bo domyślam że wielu z Was te informację mogą się przydać. Uruchomiliśmy w bazie profesjonalną stację meteo pokazującą warunki pogodowe LIVE na stronie naszej szkoły kitesurfingu http://www.easy-surfcenter.pl Prócz stacji zamonotwaliśmy również kamerę HD, dzięki czemu możecie ...
autor: jedi1
27 maja 2014, 19:42
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Informacja o Polskim Związku Kiteboardingu PZKite

https://www.youtube.com/watch?v=oxZ6bmVMhuw Jak dla mnie lepsza wersja dla latawców, które mają spory depower, ale to chyba nie na temat :doh: Zresztą teraz większość latawców leashuje się na jedną linkę, więc wystarczy postawić latawiec na krawędzi, pociągnąć zrywkę i podejść do latawca trzymając z...
autor: Marcin gringo
24 cze 2014, 11:39
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: maszoperia makabra

leons777 pisze:
"osoba która mi to zasugerowała, o wyjątkowo cygańskiej urodzie i sposobie bycia, wzbudziła we mnie uczucie lekkiego niepokoju o mój pojazd pozostawiony bez żadnego nadzoru."

Mistrz. Rozumiem, że jakby miała niemiecki akcent i skórzane szorty to byś nawet kluczyki w kajenie zostawił?
28 cze 2014, 11:03
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: PORADY SPRZĘTOWE! JAKI LATAWIEC I DESKA NA POCZĄTEK?

Ziomek to nie jest kwestia braku pieniedzy tylko brak sensu kupowania mniejszego rozmiaru, ktorego uzylbym 2-3 razy do roku - w moim przypadku. Bo tu gdzie plywam zadko wieje powyzej 20kts, bo praca - nie zawsze mam wolne jak wieje, albo za pozno koncze i za pozno by jechac nad morze jak juz wieje....
02 lip 2014, 10:53
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Nobile T5 vs 2HD vs Su-2 Prorider 3D porównanie

.. czy faktycznie 2HD jest taka twarda jak większość pisze na KFr nie większość - a wszyscy :idea: 2HD jest deską BARDZO twardą i tu nie ma za bardzo polemiki.. dlaczego Twoje odczucia są nieco inne od Onzowych ? prosta odpowiedź - myślę, że różni Was lekko ze 20? (więcej) kg :idea: pod Twoją wagą ...
autor: nfsp
04 lip 2014, 22:47
Skocz do forum
Skocz do tematu

Niesforni wspierani przez Nobile

Po kilku tygodniach niecierpliwych oczekiwań wreszcie są!!! Nobile Kiteboarding specjalnie dla Niesfornej Fundacji wyprodukowało serię desek do pływania w tandemie! Dzięki temu wspaniałemu wynalazkowi kitesurfing będzie dostępny niemalże dla każdego! Są to jedne z pierwszych seryjnych deski do pływa...
14 lip 2014, 16:42
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: ManiaC Wainman Hawaii

przez grzeczność o barze nie wspomniałeś?
06 sie 2014, 10:24
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Wyższe skoki, unhooked

maryjka pisze:To teraz to połącz i dodaj kajtlupa. Będziesz miał F16.

..a na 15m2 nawet B-52 :hand:

peace
autor: kite24.pl
20 sie 2014, 12:38
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Ukradzione

Niemcy kradną , Angole kradną , Polacy kradną ... itd. . Wszystko zależy od człowieka co mu w duszy i w głowie gra . Czy złodziej czy porządny człek .
Złodziej to złodziej .
autor: JanuszD
10 wrz 2014, 10:50
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kitesurfing progression intermediate

Witam, Poszukuję filmu: kitesurfing progression INTERMEDIATE VOLUME 1. Na torrentach jest tylko 2ga część zaczynająca się już od tutorialu z backloop'a, brakuje natomiast 1szej części tłumaczącej skoki, jazdę na switchu, itp. Czy jest ktoś może w posiadaniu tego filmu? Może ktoś również polecić inn...
autor: jedi1
10 wrz 2014, 12:59
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Slingshot Joint

Jesli boisz sie butow, to zawsze mozesz stary patent z dętka rowerową wykorzystac: Wez kawałek takiej dętki, zrób otwory na końcach i przykręć przez nie strapy do deski. Teraz masz co na piętę zarzucić, Dętka na tyle elastyczna, ze w razie gleby sie naciągnie i nogę puści Albo nie puści i noga złam...