Znalezione wyniki: 54

Powrót

autor: FilipN
09 cze 2014, 11:35
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: z TRÓJMIASTA (i okolic): KTO,GDZIE,KIEDY ?

pokazywał ICM, w odpowiednim kwadracie (współrzędne geograficzne dla Chałup). Ile wcześniej? W czwartek po pływaniu (który też nie wyglądał w prognozach jakoś zajebiście, a był super) wiadomo już było, że w sobotę też się rozhula. Tylko, że w prognozę nie wystarczy jedynie spojrzeć - czasem trzeba u...
10 cze 2014, 12:23
Skocz do forum
Skocz do tematu

nie nie do końca… ;)
213-339 to dalsza część półwyspu - Jastarnia
206-332 to Chałupy
10 cze 2014, 13:00
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Jaki jest limit pływalnego słabego wiatru?

BraCuru pisze:Ile węzełków max i min było według was?

phpBB [video]

;) ;) ;)
02 lip 2014, 12:05
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Wake vs Kite ))

Ale na wake'u wydaje mi sie, ze polepszylem wybicie - POP'a. Gdy troche poplywalem na wyciagu i potem przyszedl wietrzny dzien - wyzej, plynniej robilem kazde Raley. Ciekawa sprawa, widać każdy ma inaczej… dla mnie wybicie kite i wybicie na wake to dwie różne rzeczy. Dużo pływam na jednym i drugim,...
02 lip 2014, 22:37
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Deski w dużych rozmiarach - wady, zalety, opinie

Mikolpa pisze:Po co komu drzwi ?? a po to żeby zejść poniżej Twoich 10kn. Jak Twoja deska zachowuje się przy 6-8kt?

poniżej 10knts to się jedzie na wyciąg wake - zaznać trochę prawdziwych wrażeń i prawdziwej przyjemności z pływania, a nie udaje, że się da popływać na kajcie ;) ;)
10 lip 2014, 12:52
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Ford Kite Cup 2014

Ziomek. pisze:b) nierozstawiony trafi w losowaniu na takiego Positio lub kilku innych "Mareczków" i może się zdarzyć pakowanie walizki :hand:

Obrazek

Obrazek
15 lip 2014, 12:17
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Bezimienni Bohaterowie (Podałeś deskę na wodzie)

Nie wiem co ma siła wiatru do podawania deski, jedyne co może mieć to to, że jak jest silny wiatr to łatwiej z deską wystartować ;) metod jest kilka, ale jeśli ktoś nie ma pomysłu jak to zrobić to znaczy że nie panuje nad kajtem na tyle dobrze, żeby się takiej akcji podejmować :idea: sposób pierwsz...
27 lip 2014, 13:08
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Best Waroo

2008 i 2009 są OK.
2010 to porażka
2006 i 2007 jak na swoje czasy były całkiem spoko, tyle że przez te 8 sezonów sporo się zmieniło, i współczesne kajty to jednak co innego… no i o ile jestem w stanie uwierzyć w kajta z 2009r w przyzwoitym stanie, o tyle z 2006 będzie raczej śmietnikiem...
06 wrz 2014, 20:55
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: PKRA - Puchar Świata 2014 FREESTYLE

oldschool - sroldskul… a w tym czasie:
Karolina wygrała podwójną, druga Bruna, Gisela dopiero trzecia!

Tack pokonał w finale Liama (między innymi Slim7 punktowany 9,53 :shock: , dla porównania najwyżej punktowany trik Liama CrowMobe5 to 7,77)
trzeci Eudazio, czwarty Zoon, Aaron piąty...
21 wrz 2014, 17:25
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: PKRA - Puchar Świata 2014 FREESTYLE

na razie mała niespodzianka w Brazylii - Tack kończy podwójną na siódmym miejscu wyeliminowany przez Stea Teixeirę, który rozpoczął heat od 317 i BJ7… w drugim heacie czwartej serii, w pojedynku Posito Martineza i Carlosa lecą takie grubasy jak 319 i Hinterberger7… Gisela Bruna Karolina Liam Zoon Ma...
27 wrz 2014, 22:05
Skocz do forum
Skocz do tematu

nie_do_końca_ogarnięte to baaardzo łagodnie powiedziane :idea:
bywam w Rewie dwa razy w roku i właśnie dziś sobie przypomniałem dlaczego…
trzech nieogarów i spot "zamknięty", zwłaszcza przy tak silnym wietrze
18 paź 2014, 13:54
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Jaka najlepsza deska pod wiazania wake ?

fantast pisze:A co myślicie o su-2 prorider 3d i butach ?

myślę o wyrwanych insertach...
17 lis 2014, 20:53
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Pierwsze buty

1. jaki poziom umiejetnosci wymagany zeby buty byly bezpieczne i zeby byly praktyczne a nie kula u nogi? 2. czy upadki w butach sa mocno kontuzyjne? na desce do wake nieraz wiązania były problemartyczne jak w pore nie puscilem drązka. 3. jakie sugestie odnosnie ustawienia wiazan? Czy ustawienia 15 ...
14 gru 2014, 12:20
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Nowa wersja forum

Przed modernizacją często przeglądałem forum przez Safari na iPhone i wyświetlało się idealnie.
Teraz strona główna wyświetla się OK, natomiast strona wątku jest kolumną ściśniętą na 1/3 szerokości ekranu - nie da się tego czytać...
14 gru 2014, 16:04
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Airush Razor

Po opływaniu Razorów 2015 w Brazylii mogę w końcu napisać coś więcej. Wszystko udało się dzięki Hydrosferze, która ekspresowo załatwiła cło i odbiór z cargo i dzień przed wyjazdem dostarczyła mi set nowych latawców! :) http://s3.ifotos.pl/img/imagejpg_whaaqrh.jpg Jakie są Razory 2015? Przede wszystk...