Hej, Postanowiłem przygotować mały pakiet filmów z zeszłego roku i roku 2013, może coś Wam przypadnie do gustu. Poza tym dorzucam nowy krótki film z cable parku na Sardynii, czyli pierwsze pływanie ,,unhooked" po operacji barku. Poniżej pakiet filmów w którym sam występuje, a jeszcze niżej paki...
..dziś upalnie i pełna lampa, toteż chill na wake, tudzież jachting .. ale od jutra do końca majówki ..jest szansa :thumb: https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/p180x540/10176140_712891218734136_5049303177535607818_n.jpg ..taka tam, telefonem.. :wink: peace
Ponad 200 wyświetleń i zero komentarzy :doh: Zatem ja rozpocznę, krótko... Po pierwsze dziękuję osobiście wszystkim, którzy "dotrwali do końca", czytaj do założenia PZKite. Ja uczestniczyłem w 1-2 spotkaniach ale po prostu natłok wszystkich obowiązaków, zadań, dwójka dzieci i pies to już m...
W związku z coraz częstszymi kłopotami kajciarzy z ekologami , ważne żebyśmy zwracali bardzo dużą uwagę do porządku i czystości na spocie na którym pływamy. Niestety musimy przywyknąć do sprzątania po „zielonych „ turystach , bo najczęściej za śmieci na spocie obciążani są kajciarze. Bardzo proszę r...
Z całym szacunkiem, abstrahując od tematu wątku i jego słuszności, ale jeżeli ktoś nie rozumie powyższego tekstu to jedynym zajęciem jakim powinien się parać jest powożenie wozem asenizacyjnym ewentualnie obsługa pługa….
Ja osobiście nadal nie wiem o co chodzi :clap: ..tym razem jednak nie o to co zawsze :hand: Butcher dobrze pisze: Jacek pewnie moglby w dwoch slowach powiedziec o co chodzi, ale na moje to wychodzi na to, ze panowie wymienieni w tym watku czyli Dacti i Victor, nie zostali uwzglednieni w tym watku: ...
to raz, a dwa, że nieustające prywatne wycieczki "waszego pr-u" na pewno nie sprzyjają waszemu celowi... po raz kolejny i wciąż! [...] Człowieku skończ już te personalne wjazdy bo to jest żałosne. Wielokrotnie Ziomek pisał że piszę w IMIENIU WŁASNYM. Nie, nie jestem jego adwokatem, ale To...
Podobnie wygląda sytuacja z szortami na piankę. Słyszałem już co najmniej kilka różnych koncepcji uzasadniających, a wręcz zdroworozsądkowo nakazujących ich noszenie. A jedna lepsza od drugiej :lol: . Jakby nie można było przyznać się, że to zwyczajnie dla lansu a może po prostu niektórzy chcą zakr...
Miałem nie trollować, tylko cicho przysłuchiwać się tej dyskusji. Ale nie zniosłem presji :-) Zadałem sobie kiedyś pytanie: -dlaczego jeżdżę jeepem grand cherokee, z silnikiem 4.7l skoro to auto: -nie jest demonem prędkości -nie jest super wygodne -słabo się prowadzi na asfalcie -chleje więcej niż t...
Fakt! Doszedl do mistrza polski dzieki treningowi i na deskach SU2 . Jak wygladala by kariera w innych realiach tego sie nie dowiemy bo to juz jest historia .Jak Marka mlodziez objedzie to nikt chyba nie powie ze to z powodu zmiany sprzetu tylko ze zwyczajnie jest juz stary :wink: . Znam tylko jedna...
dlatego napisałem: Rolnik - szanuję Twoje zdanie - MOIM zdaniem: odpowiadam dalej MOIM zdaniem: - SU-2 na pewno nie umrze - działa od początków kitesurfingu w PL (ja pamiętam pierwsze swoje sesje na SU-2 w roku 2002 - od tamtej pory wiele się zmieniło w deskach oraz ..moich wymaganiach :hand: ) i dz...
Z tego co słyszałem .. prawdopodobnie ... Podobno .. przy 30 węzłach w szkwałach do 38. . ..a następnie przebiegło po nim stado słoni, niby norma - gdyby nie fakt że były one różowe :shock: ..w sumie też możłiwe - ale w zielone gwiazdki :hand: - nie było 30 węzłów :idea: byłem w tej chwili w tym mi...