Znalezione wyniki: 214

Powrót

autor: Ziomek.
24 kwie 2014, 10:11
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kurs Instruktorski POIK

wiadomo nie od dziś, że nie szczypię się zbytnio i w słodzeniu na forum nie przoduję mam w związku z tym sporo "antyfanów" cóż ..przyzwyczaiłem się :thumb: pozdrawiam <papa> wszystkie poprzednie , jak i poniższe teksty podpisuję własnym nazwiskiem - prywatnie, nie wstydząc się tego :idea: ...
24 kwie 2014, 23:16
Skocz do forum
Skocz do tematu

Juz wczesniej pisałem o kursie poik na który przyjechałem z konca Polski z kolega na tydzień nasz kurs miał trwać 6 dni kazdego dnia mowili ze pan Kunysz przyjedzie i zrobi skroconą wersje poniewaz wycofala się jakaś grupa i jesteśmy tylko my, i tak do ostatniego dnia przez cały tydzień Kurs się ni...
28 kwie 2014, 10:14
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: PORADY SPRZĘTOWE! JAKI LATAWIEC I DESKA NA POCZĄTEK?

Witam wszystkich! Chciałem zacząć moją przygodę z kitesurfingiem I w tym właśnie celu jest niezbędna wasza pomoc. Ważę ok. 85 kg na początek jak prawdopodobnie jak większość początkujący pocisnę w freeride. co do latawca to jeśli jeden - to z jak najszerszym zakresem wiatrowym więc pewnie delta z B...
28 kwie 2014, 10:40
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kitesurfing w tandemie

zgred pisze:
właśnie też się zastanawiałem co się dzieje jak para poleci na twarz na głebokim - bo cośtam - chwilę może być nieprzyjemnie

..na Twoim avatarze widać co jak poleci na płytkim na rafie :wink:

peace
29 kwie 2014, 11:16
Skocz do forum
Skocz do tematu

"koledzy" - wiem że ruszyłem Wasze g i teraz nie będziecie mi ładnie pachnieć :thumb:

przyzwyczaiłem się :thumb:
29 kwie 2014, 11:30
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: SEZON 2014 -SYTUACJA LIVE ZNAD ZATOKI - EKOLAGUNA :]

..dziś upalnie i pełna lampa, toteż chill na wake, tudzież jachting .. ale od jutra do końca majówki ..jest szansa :thumb: https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/p180x540/10176140_712891218734136_5049303177535607818_n.jpg ..taka tam, telefonem.. :wink: peace
29 kwie 2014, 11:35
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: PKRA - Puchar Świata 2014 FREESTYLE

..se chłopaki pogadali :thumb:

Obrazek

peace
30 kwie 2014, 11:42
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: SEZON 2014 -SYTUACJA LIVE ZNAD ZATOKI - EKOLAGUNA :]

..nie dementuję :wink:

Obrazek

..tymczasem Kamera Live z aktualnym podglądem na warunki nad Zatoką i w bazie już działa :idea:

---> www.wake.pl

peace
09 maja 2014, 10:03
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: testy SU2

Ziomek piszesz o starym czy nowym RRD zaczynam się gubić ;-) Pinio - piszę o wszystkich z którymi miałem do czynienia są firmy które mają niezłe latawce - ale beznadziejne deski - podać przykład? z bliskiego podwórka.. np B są takie , które mają bdb deski i słabe latawce - tu przykład chyba znany k...
09 maja 2014, 10:11
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Czy warto kupić latawiec RRD 7-tubowy?

Ryba84 pisze: Warto kupić coś takiego za ok 1200zł w zestawie z deską 140x40, barem i linkami?
.

..jeśli jesteś kustoszem - możesz rozważyć :hand:

peace
14 maja 2014, 09:50
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Clash 2.0

..interesy prowadzi się tak, że przed premierą deski wrzuca się oficjalnie w sieć ponad 20 % off ? tym bardziej , że w centrali C L A S H - NIKT NIC nie wie nawet o tym "dealerze" :idea: Hi, Dariusz!!! I repeat: We have no dealers in Poland but you. For sure!!! It's not possible that any d...
14 maja 2014, 10:11
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Projekt video - kite, life & zajawka

bartekk pisze:
Jacek nawijaj troche głośnie, bo w ogole Ciebie nie słychać. Mruczysz coś pod nosem :)

eee, nie przesadzaj, z takich rzeczy później kult powstaje :hand:

--> ptaki przyrody

peace
18 maja 2014, 10:03
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: DAKTI i VICTOR w jednym teamie

..niektóre watki przerastają nawet łyse konie..

peace
18 maja 2014, 16:41
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: z TRÓJMIASTA (i okolic): KTO,GDZIE,KIEDY ?

..kilka puckich manewrów z wczoraj, bez rękawic - ale fakt że w butach :hand:

kitesurfing Marek

kitesurfing Denis

kitesurfing Przemass

peace
19 maja 2014, 20:46
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: DAKTI i VICTOR w jednym teamie

Ja osobiście nadal nie wiem o co chodzi :clap: ..tym razem jednak nie o to co zawsze :hand: Butcher dobrze pisze: Jacek pewnie moglby w dwoch slowach powiedziec o co chodzi, ale na moje to wychodzi na to, ze panowie wymienieni w tym watku czyli Dacti i Victor, nie zostali uwzglednieni w tym watku: ...