Znalezione wyniki: 4

Powrót

autor: Ziomek.
08 kwie 2014, 22:40
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: PORADY SPRZĘTOWE! JAKI LATAWIEC I DESKA NA POCZĄTEK?

hejka, właśnie dołączyłem do forum. Zacząłem pływać w lipcu 2013, ok 8 godz na wodzie, jestem mega początkujący, chociaż wychodzę już z wody bez większych problemów. Ważę 88 kg i chcę kupić sprzęt. Mam ciekawą ofertę: Slingshot KEY 2011 z deską, podobno prawie nieużywany. Jutro mam go obejrzeć na s...
autor: Fordon
08 kwie 2014, 22:56
Skocz do forum
Skocz do tematu

Daraka: Latawiec malo popularny, z przeznaczeniem do Freeride, a zazwyczaj latawiec Freeride`owy nadaje sie do nauki. Ja jednak na poczatek polecalbym cos bardziej sprawdzonego, znanego i pewnego. Chociaz jak spodoba sie Tobie, stan OK i cena bedzie dobra to mozesz brac. Nie bedzie to zly wybor, ale...
autor: Ziomek.
09 kwie 2014, 12:04
Skocz do forum
Skocz do tematu

Ziomek - dzieki, latawiec to 13m w zestawie z leashem, pompką i deską 132, cały zestaw ma kosztować 2500 zł. Podobno wszystko to było 2 razy na wodzie przez kilka godzin. czy jest szansa aby to zweryfikować po wyglądzie czy "brzmieniu / odgłosie" kajta (podobno nieużywane jakoś szczególni...
autor: G2N
11 kwie 2014, 19:03
Skocz do forum
Skocz do tematu

pozdrówka z Wrocka, czy możecie podpowiedzieć gdzie możliwie bezpiecznie kupić używanego kite'a z deską? przeglądam Allegro, ale tam 70% to oferty nowego sprzętu a nieliczne używki to głównie szkółki po 2 sezonach szkolenia (dużo napraw na tubach i w poszyciu). Na forum nie odnajduje dedykowanego w...