Znalezione wyniki: 32

Powrót

autor: Wiktorek
17 lut 2014, 22:20
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Pogoda w czerwcu Hel

Moja subiektywna opinia - w czerwcu możesz trafić na zimną wodę, a zimna woda do szkolenia jest zimna :lol: Za to masz chyba więcej słońca niż we wrześniu. A tak naprawdę wszystko zależy od pogody - teraz mamy pełnię zimy, a śniegu w polskich Karkonoszach zero (a zazwyczaj jest). Jeśli możesz jedź n...
autor: Rigus
05 mar 2014, 17:38
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Jezioro Czorsztyńskie

po ostatnich postach na temat goczalek planuje się tam wybrać w tym sezonie,
pływałem tam kiedyś na WS i milo wspominam

tu masz opis Dziobaka , który pływa na WS

http://www.dziobak.pl/surf/czorsztyn/info.htm

jak będę się wybierał na rekonesans lub plywanko dam znać

peace
autor: Lussik | EASY Surf Center
26 maja 2014, 11:06
Skocz do forum
Skocz do tematu

Stacja pogodowa LIVE z Chałup + webcam HD

Hej Wrzucam na główne, bo domyślam że wielu z Was te informację mogą się przydać. Uruchomiliśmy w bazie profesjonalną stację meteo pokazującą warunki pogodowe LIVE na stronie naszej szkoły kitesurfingu http://www.easy-surfcenter.pl Prócz stacji zamonotwaliśmy również kamerę HD, dzięki czemu możecie ...
autor: przemano
28 cze 2014, 13:36
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: POGORIA IV WYBIERA SIE KTOS JUTRO

Byłem przed chwilą na P4 ale okazało się, że nie można wjechać nawet na parking przy skarpie, nie mówiąc już dalej - postawiono znak zakaz wjazdu, którego pilnuje kilku policjantów (w końcu to takie niebiezpieczne miejsce!) Na spocie widziałem, że jest jakaś impreza, dużo samochodów, skutery, motoró...
autor: śnieży
26 lut 2016, 17:34
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Szkoła w Jastarni

warte uwagi (subiektywnie, w kolejności): Dream Kite (sprzęt Nobile), Takeoff (Norty), Kitetravel (Bandity/LF) i jeszcze jedna OK szkółka z kampingu której nazwy nie kojarzę (Bandity)
autor: Grzegorz KiteLife
26 lut 2016, 18:34
Skocz do forum
Skocz do tematu

Dodatkowo sprawdź jak sytuacja wygląda przy wywiewce bo iść 300 metrów w głąb zatoki by złapać rowny wiatr to jest 20 minut wyjęte z twojego bloku godzinowego. :hand:
Dodatkowo czy będzie łączność radiowa choć każda szanująca się szkółka powinna to mieć. :idea:
autor: Pinio
26 lut 2016, 19:29
Skocz do forum
Skocz do tematu

W Jastarni blisko :arrow: Kuźnica i ABC uczą na wyspie kto był ten wie co stracił ten który nie był :thumb:
To naprawdę robi wrażenie nawet na mnie a byłem tam ...... no trochę czasu spędziłem :wink:
autor: Rigus
27 lut 2016, 10:57
Skocz do forum
Skocz do tematu

Na kampingu Rufa przy zatoce Kitebaza.
Pytaj o Janka .
Aktulany Mistrz Polski Instruktorów.
Mega koleś , super uczy a przy tym skromny.
Będzie Pan zadowolony :thumbsup:
autor: Wlodi
28 lut 2016, 01:10
Skocz do forum
Skocz do tematu

W Jastarni jest jeszcze Surfpoint. Szkolą przy brzegu lub na Mewiej. Osobiście mam mieszane uczucia i trochę mam wrażenie że bardziej od wybranej szkoły istotny jest instruktor jakiego Ci przydzielą... W Surfpoint miałem zarówno słabego instruktora któremu mało się chciało jak i dobrego przy którym ...
28 lut 2016, 13:34
Skocz do forum
Skocz do tematu

jak kolega jest świeży to przy molo jest gorsze miejsce do nauki niż na dradze. serio polecam moją listę, będzie Pan zadowolony. a ta ostatnia szkółka, której nazwy zapomniałem to właśnie kitebaza
autor: Wlodi
29 lut 2016, 10:22
Skocz do forum
Skocz do tematu

Co do sprzętu w Surfpoint to nie miałem zastrzeżeń, pływałem na nowiutkich Cabrinhach. Deska chyba jakieś SU2 ale w dobrym stanie. Dużo lepiej pod tym względem niż np w RedSeaZone w El Gounie gdzie strapy były tak porwane i rozwastwione że próbując włożyć nogę w strapa wkładało się między gąbkę a ma...
29 lut 2016, 13:10
Skocz do forum
Skocz do tematu

wszystkie szkółki, które Ci wymieniłem (w tym Dream Kite / bobek) szkolą na dradze na przeciwko campingu Rufa - zarówno jak wieje wschód jak i zachód miejsce bezpieczniejsze niż okolice molo
autor: Pain IQ
26 maja 2016, 10:17
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: POGORIA IV WYBIERA SIE KTOS JUTRO

Witam. Jako to mój pierwszy post chciałem wszystkich przywitać, na imię mi Tomasz i mam pytanie odnośnie deski i latawca. Jestem po kursie początkowym i w tym sezonie jadę do Jastarni się doszkolic by móc samodzielnie pływać. Obecnie posiadam deskę 134x41 i latawiec 11m2 Vector Cabrinha. Głównie bę...
autor: BraCuru
13 paź 2016, 17:57
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Grzybowo Koło brzegu

Temat foila i szkolenia aktualny u nas jakby co informuj. Planujemy z chłopakami zrobić na wiosnę WKS Grzybowo Tour po Polsce - będą pokazy, będą testy. Stay tuned :D Dodam Cię do grupy na FB z naszego regionu jeśli nie masz nic przeciwko to znajdzie się więcej chętnych na szkolenie Foil Nie mam ni...