i wrzuca się jej od anonimów. Plewa ale proszę zrozum, że jesteś 100% anonimem. Wręcz 10000000000% anonimem. Kto z nas wie kto to jest Plewa? Poza Tobą nikt nie ma pojęcia skąd jesteś i kim jesteś. Przedstaw się, powiedz jaką szkółkę prowadzisz lub jakim jesteś instruktorem to będzie nam łatwiej ro...
Widzę, że wątek zrobił się gorący :roll: Nie mam Internetu w hotelu, więc ciężko mi samemu na bieżąco pisać. Jak znajdę dłuższą chwilę pomiędzy treningami to postaram się coś więcej zrelacjonować. :) Tymczasem na zajawkę kilka moich zdjęć z wczoraj. Tym razem są ze mną moi młodsi koledzy z, którymi ...
Anonim, nie anonim ale jesli padaja konstruktywne wypowiedzi czy "protesty" to trzeba ich wysluchac i tyle - full stop. A Admin niech podejmie decyzje czy juz wlasciwie ja podjal... (?) Dla mnie konstruktywne jest jak napiszesz Ty, zaq, Księciu, Rysiek. Macie już swoją historię i doceniam...
Istnieje wiele mniejszych kempingów np szkółek ( w Jastarnii i pewnie nie tylko ) lub np prywatna ziemia gdzie za mniejszą opłatą sezonową można postawić taka przyczepę. Szukaj a znajdziesz
Widzę regularnie jak w Swarzewie jeden rolnik przechowuje ludziom przyczepy na swojej łące. Niestety człowieka nie znam, bo mieszkam tu dopiero od jakiegoś czasu i jeszcze wszystkich mieszkańców nie poznałem... Ta łąka mieści się naprzeciwko cmentarza/muzeum z ludzikiem Lego, po przeciwnej stronie u...
stop-kiteforumowym-trollom-2.jpg Słuchajcie, od ostatnich kilku tygodni nie poznaję już zupełnie forum. To nie jest miejsce, które wspólnie tworzyliśmy ponad 10 lat temu kiedy kitesurfing był w powijakach i każdy dzielił się bezinteresownie informacjami. Dzisiaj każdy chce tylko sprzedać swoje, ocz...
Uderz w stół a nożyce się odezwą. Nigdzie nie pisałem kto jest trollem/trollami a moje postulaty są chyba jasne i w swojej większości odnoszą się po prostu do zachowania pewnego poziomu kultury wypowiedzi, który ostatnio zanotował historyczne doły. Nota bene jeden spamer już dostał bana. Może nieco ...
Hej Zaaaak, kupuję to!, napisz proszę czy to gotowy element czy przerabiałeś?, Normalne standardowe mocowanie kątowe go-pro - przycinamy jedną część i wkładamy pod spód jako podkładkę w celu podniesienia całości względem deski i przykręcamy dłuższą śrubą, lub jak piszą koledzy - można nie przycinać...
Ja sobie wystrugałem na razie taki prototyp: http://images75.fotosik.pl/337/5c53b0cf0ae80fd0m.jpg http://images78.fotosik.pl/338/5d0d4971a2ea6aafm.jpg Ale srednio zadowolony jestem z rezulatatu, więc dzis przymierzę V 1.1 http://images76.fotosik.pl/338/4691ba0d39734a15m.jpg
cześć, kiedyś to przerabialiśmy z kolegą. Po pierwsze primo, czy na czarno czy na legalu ;). Na legalu to działalność etc, w teorii powinieneś mieć zgodę na prowadzenie biznesu przez regionlnego kogoś tam.. już nie pamiętam. W praktyce wystarczy działalność. Pamiętaj ubezpieczyć kursantów bo możesz ...
zapomniałem dodać jeszcze jedną rzecz. Będąc wolnym strzelcem IKO nie będziesz w stanie wystawić kart IKO, gdyż na każdej karcie trzeba wpisać numer szkółki w której ukończyło się kurs. Kursanci często o to proszą, bo chcą wypożyczać sprzęt za granicą. Mimo, że mogłeś otrzymać sporo kart podczas pra...
woox pisze:zapomniałem dodać jeszcze jedną rzecz. Będąc wolnym strzelcem IKO nie będziesz w stanie wystawić kart IKO, gdyż na każdej karcie trzeba wpisać numer szkółki w której ukończyło się kurs.