Znalezione wyniki: 46

Powrót

autor: BraCuru
13 lut 2014, 10:04
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: ProCamp z "Księciem" Łukaszem Ceranem na Rodos relacje d

i wrzuca się jej od anonimów. Plewa ale proszę zrozum, że jesteś 100% anonimem. Wręcz 10000000000% anonimem. Kto z nas wie kto to jest Plewa? Poza Tobą nikt nie ma pojęcia skąd jesteś i kim jesteś. Przedstaw się, powiedz jaką szkółkę prowadzisz lub jakim jesteś instruktorem to będzie nam łatwiej ro...
autor: Rysiek
13 lut 2014, 10:45
Skocz do forum
Skocz do tematu

Widzę, że wątek zrobił się gorący :roll: Nie mam Internetu w hotelu, więc ciężko mi samemu na bieżąco pisać. Jak znajdę dłuższą chwilę pomiędzy treningami to postaram się coś więcej zrelacjonować. :) Tymczasem na zajawkę kilka moich zdjęć z wczoraj. Tym razem są ze mną moi młodsi koledzy z, którymi ...
autor: BraCuru
13 lut 2014, 12:06
Skocz do forum
Skocz do tematu

Anonim, nie anonim ale jesli padaja konstruktywne wypowiedzi czy "protesty" to trzeba ich wysluchac i tyle - full stop. A Admin niech podejmie decyzje czy juz wlasciwie ja podjal... (?) Dla mnie konstruktywne jest jak napiszesz Ty, zaq, Księciu, Rysiek. Macie już swoją historię i doceniam...
autor: andrzejwodejszo
16 paź 2014, 16:59
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Krótki film reklamowy

poszukaj tristudio - chłopaki na bank dobrze ogarną temat !
autor: 24SURFpl
21 maja 2015, 14:18
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Przyczepa Kempingowa na Helu

Tak - wrzuć ją na niezabudowaną ciężarówkę i wtedy stajesz jak kamperem gdzie chcesz 8)

P.S. Wielu Niemców buduje tak kampery ;)
autor: DziQ
21 maja 2015, 14:23
Skocz do forum
Skocz do tematu

Albo inna opcja.

Istnieje wiele mniejszych kempingów np szkółek ( w Jastarnii i pewnie nie tylko ) lub np prywatna ziemia gdzie za mniejszą opłatą sezonową można postawić taka przyczepę. Szukaj a znajdziesz :thumbsup:

Pozdro
autor: boldek
21 maja 2015, 23:37
Skocz do forum
Skocz do tematu

Widzę regularnie jak w Swarzewie jeden rolnik przechowuje ludziom przyczepy na swojej łące. Niestety człowieka nie znam, bo mieszkam tu dopiero od jakiegoś czasu i jeszcze wszystkich mieszkańców nie poznałem... Ta łąka mieści się naprzeciwko cmentarza/muzeum z ludzikiem Lego, po przeciwnej stronie u...
autor: Pablo
22 maja 2015, 17:46
Skocz do forum
Skocz do tematu

Kampania STOP KITEFORUMOWYM TROLLOM!

stop-kiteforumowym-trollom-2.jpg Słuchajcie, od ostatnich kilku tygodni nie poznaję już zupełnie forum. To nie jest miejsce, które wspólnie tworzyliśmy ponad 10 lat temu kiedy kitesurfing był w powijakach i każdy dzielił się bezinteresownie informacjami. Dzisiaj każdy chce tylko sprzedać swoje, ocz...
autor: Pablo
24 maja 2015, 00:16
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kampania STOP KITEFORUMOWYM TROLLOM!

Uderz w stół a nożyce się odezwą. Nigdzie nie pisałem kto jest trollem/trollami a moje postulaty są chyba jasne i w swojej większości odnoszą się po prostu do zachowania pewnego poziomu kultury wypowiedzi, który ostatnio zanotował historyczne doły. Nota bene jeden spamer już dostał bana. Może nieco ...
autor: zaaaak
21 lis 2015, 15:03
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: GoPro Hero 4 - montaż na desce

Hej Zaaaak, kupuję to!, napisz proszę czy to gotowy element czy przerabiałeś?, Normalne standardowe mocowanie kątowe go-pro - przycinamy jedną część i wkładamy pod spód jako podkładkę w celu podniesienia całości względem deski i przykręcamy dłuższą śrubą, lub jak piszą koledzy - można nie przycinać...
autor: dpacior
17 lut 2016, 12:56
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: GoPro Hero 4 - montaż na desce

Ja sobie wystrugałem na razie taki prototyp: http://images75.fotosik.pl/337/5c53b0cf0ae80fd0m.jpg http://images78.fotosik.pl/338/5d0d4971a2ea6aafm.jpg Ale srednio zadowolony jestem z rezulatatu, więc dzis przymierzę V 1.1 http://images76.fotosik.pl/338/4691ba0d39734a15m.jpg
autor: woox
02 maja 2016, 23:55
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Instruktor IKO - "wolny strzelec"

cześć, kiedyś to przerabialiśmy z kolegą. Po pierwsze primo, czy na czarno czy na legalu ;). Na legalu to działalność etc, w teorii powinieneś mieć zgodę na prowadzenie biznesu przez regionlnego kogoś tam.. już nie pamiętam. W praktyce wystarczy działalność. Pamiętaj ubezpieczyć kursantów bo możesz ...
autor: woox
07 maja 2016, 22:56
Skocz do forum
Skocz do tematu

zapomniałem dodać jeszcze jedną rzecz. Będąc wolnym strzelcem IKO nie będziesz w stanie wystawić kart IKO, gdyż na każdej karcie trzeba wpisać numer szkółki w której ukończyło się kurs. Kursanci często o to proszą, bo chcą wypożyczać sprzęt za granicą. Mimo, że mogłeś otrzymać sporo kart podczas pra...
autor: przemass
16 cze 2016, 00:18
Skocz do forum
Skocz do tematu

woox pisze:zapomniałem dodać jeszcze jedną rzecz. Będąc wolnym strzelcem IKO nie będziesz w stanie wystawić kart IKO, gdyż na każdej karcie trzeba wpisać numer szkółki w której ukończyło się kurs.

To nieprawda. Możesz wystawiać nie będąc szkołą.
autor: kukus
27 cze 2017, 14:22
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: ZEGRZE

http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... 0u&id=2799

swietny pomysl :D NAJLEPSZY
Dolaczysz do tegorocznych ofiar. Nie dosc ze nie wieje to jeszcze burze :thumbsup:
Siedz w domu i nie stawiaj auta pod drzewami.