Znalezione wyniki: 132

Powrót

autor: kite24.pl
20 sie 2014, 12:38
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Ukradzione

Niemcy kradną , Angole kradną , Polacy kradną ... itd. . Wszystko zależy od człowieka co mu w duszy i w głowie gra . Czy złodziej czy porządny człek .
Złodziej to złodziej .
autor: JanuszD
10 wrz 2014, 10:50
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kitesurfing progression intermediate

Witam, Poszukuję filmu: kitesurfing progression INTERMEDIATE VOLUME 1. Na torrentach jest tylko 2ga część zaczynająca się już od tutorialu z backloop'a, brakuje natomiast 1szej części tłumaczącej skoki, jazdę na switchu, itp. Czy jest ktoś może w posiadaniu tego filmu? Może ktoś również polecić inn...
autor: bartekk
15 wrz 2014, 17:51
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Nowy trik Robinsona Hilario

chyba narazie nic z tego nie bedzie.. :doh:

phpBB [video]
autor: BraCuru
01 paź 2014, 21:49
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Sukcesy siatkarzy

jedi1 pisze:Uh ten post u góry to też był spam z reklamą sklepu...

Ożesz, nie zauważyłem :oops:
Za karę idę kupić " buty do siatkówki" :wink:
autor: kukus
03 paź 2014, 13:32
Skocz do forum
Skocz do tematu

Kite24

Chcialem bardzo pochwalic ekipe Kite24 Sklepik zawsze robi dobre ceny na prpdukty, przesylki zawsE dochodza na czas nawet gdy czegos trzeba na juz przed weekendem. Czemu tak lukruje? Kupilem u nich pianke mystica ktora niestety zaczela puszczac wode. Zlozylem reklamacje. Caly proces od poczatku do k...
autor: mikrobot
04 lis 2014, 10:29
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: PKRA - Puchar Świata 2014 FREESTYLE

..z dwojga złego wolę podobnie jak Księciu spędzać czas na "blind judgach" niż przy "past simplach" :thumb: To może niech się tym zajmie skoro to mu wychodzi najlepiej. Prezes reprezentuje związek, zawodników i środowisko kite, więc pisze "JA BYĆ POLAK" to już wolałbym...
autor: pierol
13 lis 2014, 08:44
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: HAMATA - Bieżące warunki wiatrowe

W gwoli ścisłości…Egipt zawsze jest loterią ;)
autor: Ziomek.
31 sty 2015, 12:54
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: PORADY SPRZĘTOWE! JAKI LATAWIEC I DESKA NA POCZĄTEK?

JarekJ pisze:Cześć,który waszym zdaniem lepszy ,wygodniejszy ,wytrzymalszy trapez Dakine pyro 2014 czy mystic warrior 2014 ? Ddodam,że nie mam możliwości przetestowania Dakine.Pozdro.Jarek

WYŁĄCZNIE Warrior :idea:

Pyro - równie dobrze możesz sobie trapez z betonu odlać :idea: ..zbrojonego :hand:

peace
autor: dpacior
16 lut 2015, 09:37
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Gdzie najlepiej na kite na koniec lutego ???

wygląda na to ze niedrogo i pewnie wiatrowo w lutym to półwysep helski 8) :mrgreen:
autor: Crazy Horse
07 mar 2015, 20:58
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Gęstość wiatru

Ja tam dla odmiany twierdze że rozmiary latawców nie maja tu znaczenia. Wszedzie przeciez spotyka sie przypadki gdzie ludzie plywaja na rozmiarach od 8-17m, mostatnio widziane na cabo tylko nie rozumiem po co sie tak meczyc. Tak samo kiedy ja jestem bez pianki raptem patrze i nie wierze mijajac &quo...
autor: SU-2
15 mar 2015, 09:30
Skocz do forum
Skocz do tematu

Su-2 Hydrofoil

Miło nam poinformować, że powstały pierwsze polskie hydroskrzydła – czyli produkcyjne deski do Foilboardingu. W ostatnich sezonach foilboarding się rozwija , coraz częściej widzimy „lewitujących” surferów. Niestety ceny zestawów są mało przyjazne kajciarzom, dlatego firma SU-2 – obecna na rynku od r...
autor: don Komorro
17 mar 2015, 16:13
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: OSZUST ALLEGRO robizakopane

ja myśle, że trzeba założyć oddzielny temat o oszustach na forum. wpisywać wszystkie znane dane gościa i opisywac sytuacje. sam chciałem założyć taki wątek ale jeszcze czekam... może typ sie ogarnie