Znalezione wyniki: 20

Powrót

autor: Kristoff
23 kwie 2015, 13:24
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Amatorski puchar Polski dla twintipów!

Hmm... Przeczytałem sobie ten regulamin dla TT Racing... Rozumiem, że olbrzymia większość tych przepisów jest ważna z punktu widzenia organizatora - aby były jasne zasady co zrobić jeśli to lub tamto (splątania, protesty i takie tam...) - jest to standardem w normalnych zawodach, więc warto promować...
23 maja 2015, 15:00
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kampania STOP KITEFORUMOWYM TROLLOM!

To jedyny mój post w tym wątku. Niezależnie od tego co kto pod nim napisze i jak go zacytuje, czy przekręci: Nie mam długiego stażu, tirów doświadczenia, ani szkółki kite, z której muszę wyżywić rodzinę. Najcenniejszą rzeczą jaką posiadam jest czas - część czasu muszę wymieniać u swojego pracodawcy ...
16 mar 2016, 14:18
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Lo Stagnone + Palermo, Sycylia - [6.25] Pizza, kite mafia i chill

Czeska baza nad Lo Stagnone podobno wypożycza autka za 30eur/doba. Czy w pakiecie jest ubezpieczenie itp - nie wiem, ale można się z nimi skontaktować: kiteseazon.cz
11 cze 2017, 09:37
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Przygotować się na zjazd cen formuły CR:X

Ludzie przy kupnie kierują się różnymi powodami.
Może ktoś chce np otworzyć muzeum foila... Albo szuka dzieła sztuki i techniki bezużytecznej do powieszenia na ścianie :lol:
18 lip 2017, 11:54
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Wygraj kamerę sportową YI !!! Zadaj pytanie, a KiteVLOG nagra dla Ciebie odpowiedź! #KITEw60sekund

Jak to jest, że na Ekolagunie zawsze wieje EPICKO?

Nagrajcie video-odpowiedź, a ja zrzekam się kamery - możecie ją przekazać na jakiś szczytny cel ;-)